Μαίρη Χρονοπούλου: Δύσκολες ώρες - Ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά καθηλωμένη στο κρεβάτι (Photos)
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Δύσκολες ώρες - Ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά καθηλωμένη στο κρεβάτι (Photos)

Η Μαίρη Χρονοπούλου βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

H μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, που την κρατούν καθηλωμένη στο κρεβάτι.

Μιλώντας σε γνωστή εφημερίδα αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της αλλά και στις εξελίξεις με τον κορονοϊό.

«Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ ούτε καθιστή να σταθώ. Εκανα εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και απέτυχε. Ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι φυσικοθεραπευτής, όμως τώρα με τον κορονοϊό δεν γίνεται να έρχεται».


Σχολίασε και τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και στον κόσμο με τον φονικό ιό, που έχει φέρει τα πάνω κάτω σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τη μάχη μαζί του.
«Αδιαφορώ για τον κορονοϊό και δεν τον φοβάμαι. Γιατί να τον φοβηθώ; Ό,τι γίνει έγινε, τι να κάνουμε; Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον κόσμο με αυτόν τον φονικό ιό. Εύχομαι να σταματήσει αυτό το πράγμα, γιατί φοβάμαι ότι θα κρατήσει πολύ καιρό».

Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή της για τα όσα έγιναν από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κύματος του κορονοϊού στην Ελλάδα, αφού, όπως εξήγησε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν απόλυτα οργανωμένος γι’ αυτή την πανδημία.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πιο οργανωμένος από όλους τους ηγέτες. Απόλυτα οργανωμένος. Από όλο τον κόσμο η Ελλάδα έχει τους λιγότερους νεκρούς. Επίσης ο κ. Τσιόδρας είναι πολύ αξιόλογος», είπε στη Secret..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved