Πάσχα 2020: Αυτοί είναι οι επώνυμοι που έζησαν το θαύμα (Photos)
Showbiz

Πάσχα 2020: Αυτοί είναι οι επώνυμοι που έζησαν το θαύμα (Photos)

Το Πάσχα είναι μια ξεχωριστή γιορτή, με την πίστη όλου του κόσμου να κορυφώνεται. Για κάποιους ωστόσο οι Άγιες αυτές μέρες φέρνουν στο μυαλό τους όλες τις δυσκολίες που συνάντησαν και από τις οποίες κατάφεραν να βγουν ζωντανοί.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που η λέξη «θαύμα» είναι αυτή που πλημμυρίζει την καρδιά τους την συγκεκριμένη περίοδο.

Ρούλα Κορομηλά

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η Ρουλά έμεινε εκτός τηλεόρασης καθώς ένα αυτοάνοσο νόσημα ήταν αυτό που την είχε καθηλώσει. Παρότι ακολουθούσε κατάλληλη θεραπευτική αγωγή οι μύες της είχαν ατονήσει ιδιαίτερα και δεν υπήρχαν σημάδια βελτίωσης. Ωστόσο όταν πήρε την απόφαση να επισκεφθεί το Μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου στην Σουρωτή. μπόρεσε να σταθεί ξανά στα πόδια της και να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες.

Μάγδα Τσαγγάνη

Η ηθοποιός που έχει αγαπηθεί μέσα από τις συμμετοχές της σε σίριαλ και θέατρο, έχει Βιώσει το θαύμα και μάλιστα στην πιο ευαίσθητη ηλικία της. Συ­γκεκριμένα, όπως είχε δηλώ­σει, όταν ήταν 7 χρονών ένα αυτοκίνητο είχε πέσει πάνω της και μεταφέρθηκε εσπευ­σμένα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τη θεωρούσαν κλινικά νεκρή. «Είδα την τελευταία στιγμή ένα αυτοκίνητο να έρχε­ται κατά πάνω μου. Δεν πρόλα­βα να αντιδράσω. Το επόμενο που θυμάμαι είναι τον πατέρα μου από πάνω μου στο νοσοκομείο που έκλαιγε. Εκλαιγε από τη χαρά του που έζησα, αφού οι γιατροί με θεωρούσαν κλινικά νεκρή. Ζω από θαύμα και το χρωστάω στην Παναγία. Είναι όμως μια ιστορία που δεν θέλω να φέρνω στη μνήμη μου», έχει πει.

Νίκος Κουρκούλης
Από τους πρώτους που μίλησε ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο ήταν ο καταξιωμένος τραγουδιστής λέγοντας πώς η επίσκεψη του στο Άγιο Όρος ήταν αυτή τον έσωσε. «Ήταν ένα καρκίνωμα στην κεφαλή ταυ παγκρέατος. Πήγα στο Άγιο Όρος με παρότρυνση δυο φίλων. Μεγάλη Εβδομάδα. Έμεινα στη σκηνή μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Όταν επέστρεψα στην Αθήνα για τον τρίτο κύκλο εξετάσεων, ήταν πεντακάθαρες», είναι τα λόγια τον Νίκου.

Κώστας Μακεδόνας

Όλοι θυμούνται πως πριν κάποια χρονιά, ο τραγουδιστής έδινε εξετάσεις για το διπλώμα του ελικοπτέρου όταν έχασε τον έλεγχο και το ελικόπτερο έπεσε. Εκείνος σώθηκε από Θαύμα και μη μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί φώναζε «Ζούμε από θαύ­μα». «Έμεινα πολύ καιρό στο νοσοκομείο. Έκανα βαρύ χειρουργείο για σπονδυλοδεσίες και κατάγματα. Είχε γίνει κομμάτια η σπονδυλική μου. Το ότι σηκώθηκα, περπατάω και δουλεύω ξανά, οφείλεται στους σπουδαίους γιατρούς και σε αυτό που λέμε... θαύμα», έχει πει.

Νίκος Αναδιώτης
Τρεις φόρες είδε τη ζωή του να κινδυνεύει, όμως η πίστη του στην Παναγία ήταν αυτή που τον έσωσε. «Μέχρι σήμερα έχω σωθεί τρεις φορές από θαύμα, σε τρία μεγάλα ατυχήματα. Έχω τρακάρει με το αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα καταστράφηκε ολοσχερώς. Δεν πιστεύω όμως στην τύχη. δεν ήμουν τυχερός, όπως συνήθως λέμε. Κάτι άλλο πρέπει να συνέβη», έχει δηλώσει ο ηθοποιός

Τάμτα

Θαύμα έχει νιώσει και η ποπ σταρ. όταν βγήκε σώα και αβλαβής από ένα σοβαρό τροχαίο. «Πριν από μερικά χρόνια, Χριστούγεννα, είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα την ώρα που πήγαινα να τραγουδήσω. Το αμάξι έκανε τρεις τούμπες και καταστράφηκε ολοσχερώς. Όσοι είδαν το ατύχημα ήταν άγουροι ότι ο οδηγός είχε σκοτωθεί. Με έβγαλαν από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Δεν είχα ούτε γρατζουνιά στο σώμα μου. Πήγα στο μαγαζί και τραγούδησα κανονικά», τονίζει.

Άντζελα Δημητρίου
Η αδυναμία που έχει στην κόρη της 'Ολγα είναι τεράστια, και δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, αφού κόντεψε να την χάσει. Όταν ήταν έγκυος σε εκείνη πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, όμως με τη βοήθεια του Θεού όλα πήγαν καλά. «Η κατάσταση της υγείας μου ήταν πολύ κρίσιμη. Φοβόμουν ότι θα χάσω το παιδί μου. Τελικά, παρουσιάστηκε η Παναγία μπροστά μου και το παιδί μου ζει. Επικαλέστηκα τη βοήθεια της. Ξαφνικά εμφανίστηκε μια σκιά μπροστά μου. με άγγιξε στην κοιλιά και μου είπε: «Μη φοβάσαι», κι έφυγε. Την επόμενη μέρα πήγα στο γιατρό και δεν είχα πρόβλημα», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved