Σοφία Καρβέλα: Η φωτό με τα παιδιά της και η συγκινητική εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού
Showbiz

Σοφία Καρβέλα: Η φωτό με τα παιδιά της και η συγκινητική εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία, έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η ίδια βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της με τους δύο γιους της, Νίκο και Νέστορα Πανουργιά.

Η γνωστή σχεδιάστρια μένει σπίτι, αλλά δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν λίγες ημέρες, η Σοφία Καρβέλα, έκανε μια ανάρτηση, δημοσιεύοντας φωτό με τα παιδιά της και έκανε μια εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού που βιώνει τόσο τώρα όσο και πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός.

«Σήμερα άκουσα δυνατά και ξεκάθαρα από το κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης για τον κορονοϊό Gatherings for Inner Peace πώς όταν νιώθω άγχος, γιατί γενικά είμαι σε φάση πανικού και πριν τον covid- 19, αν θέλω να σταματήσω να νιώθω πανικό, αποδέχομαι πως δεν είμαι εγώ αγχωμένη αλλά καταλαβαίνω πως οι σκέψεις μου είναι τέτοιες, ακόμα κι αυτή τη στιγμή που γράφω τις γραμμές τούτες, αποδέχομαι την πιθανότητα να μην είμαι μόνο οι σκέψεις μου.

Σφίγγω δυνατά στην αγκαλιά μου τα υγιή παιδιά μου σε αυτό το σπίτι που είμαστε τυχεροί να το αποκαλούμε σπίτι και είμαι εδώ και είμαι καλά. Αυτό δεν είναι ούτε σαφές ούτε εύκολο για άλλους, αλλά για μένα, που το να έχω εσωτερική γαλήνη είναι κάτι πρωτοφανές, είναι σημαντικό. Ακολουθώ την αναπνοή μου, φέρνω την επίγνωση του τι είμαι πίσω από την αναπνοή μου κι αυτό σώζει κι εμένα και την ημέρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Δείτε την ανάρτησή της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved