Δεύτερο εγγόνι για τον Ηλία Μαμαλάκη! Η αποκάλυψη και η συγκινητική εξομολόγηση
Showbiz

Δεύτερο εγγόνι για τον Ηλία Μαμαλάκη! Η αποκάλυψη και η συγκινητική εξομολόγηση

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μένει στο σπίτι και φροντίζει να τηρεί ευλαβικά όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως στην οικογένεια έρχεται δεύτερο εγγόνι ενώ συγκινεί με την εξομολόγησή του.

Αυτό που του έχει λείψει περισσότερο από όλα είναι που δεν βλέπει στον εγγονό του.

«Μου λείπει πάρα πολύ ο εγγονός μου, έχω να τον δω πάνω από 40 μέρες, αλλά το καλό είναι πως η μαμά του, μας στέλνει βιντεάκια και τον χαίρομαι μέσα από αυτά, τα οποία είναι εντυπωσιακά. Κάποια στιγμή θα κάνω ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ, για το πώς μεγαλώνει αυτό το παιδάκι. Ο μικρός Φώτης είναι 7 μηνών τώρα. Μέχρι πριν τον κορονοϊό τον έβλεπα πολύ συχνά μέσα στην εβδομάδα, όχι κάθε μέρα, η Ντορίτα πήγαινε κάθε μέρα, τώρα δεν πηγαίνει. Τα παιδιά έρχονταν και μας έβλεπαν, τώρα όμως όχι, λόγω της κατάστασης. Περιμένουμε πώς και πώς να τελειώσει η καραντίνα, να φύγουμε μαζί με τους γονείς του, να πάμε ένα μικρό ταξιδάκι στο Γαλαξίδι», λέει ο ίδιος στο Λοιπόν και αποκαλύπτει πως έρχεται δεύτερο στην οικογένεια.


«Η κοπέλα του Παναγιώτη, του μεσαίου γιου της Ντορίτας είναι έγκυος και το Σεπτέμβριο περιμένουμε και δεύτερο εγγόνι, κι εκείνο είναι αγόρι», λέει ο ίδιος με χαρά και συγκίνηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved