Αυτές είναι οι επώνυμες Ελληνίδες που γιόρτασαν τα γενέθλιά τους εν μέσω καραντίνας (Photos)
Showbiz

Αυτές είναι οι επώνυμες Ελληνίδες που γιόρτασαν τα γενέθλιά τους εν μέσω καραντίνας (Photos)

Σίγουρα τα φετινά τους γενέθλια θα τα θυμούνται για πάντα.

Πολλές ήταν οι επώνυμες που εν μέσω καραντίνας γιόρτασαν τα γενέθλιά τους διαφορετικά αλλά όμορφα.

Έμειναν σπίτι και δέχτηκαν τηλεφωνικά και διαδικτυακά τις ευχές των δικών τους ανθρώπων.

Πάμε να δούμε ποιοι ήταν οι επώνυμοι που γιόρτασαν τα γενέθλιά τους ενώ μέσω καραντίνας (και έπονται κι άλλοι αφού η καραντίνα δεν έχει ακόμη τελειώσει).
Για την ώρα πάντως μετράμε αρκετούς


Κατερίνα Στικούδη


Λόγω της πανδημίας φέτος η Κατερίνα Στικούδη γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη. «Καλημέραααα!! Ναι έκανα σχέδια γι αυτή την μέρα πριν ένα μήνα περίπου .. αυτά τα γενέθλια θα είναι διαφορετικά , αλλά δεν πρέπει να χάνουμε ποτέ το χαμόγελο μας και την αισιοδοξία μας» σχολίασε η Κατερίνα Στικούδη στις φωτογραφίες που δημοσίευσε να κρατά το κεράκι γενεθλίων.


Ελένη Τσολάκη


Σίγουρα δεν περίμενε να γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια υπό αυτές τις συνθήκες, μακριά από φίλους και συγγενείς, όμως προσαρμόστηκε και μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία με την υπέροχη της τούρτα.

"Να γελας...Να αγαπας...Να χαιρεσαι τη καθε στιγμη & τη καθε μερα!!!🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️Ακομα κ φετος που ολοι ζουμε μια δυσκολη πραγματικοτητα,στο τελος σημασια εχει πως εχουμε ο ενας τον αλλο κ μοιραζομαστε συναισθηματα!!!✨✨Μου λειπουν οι δικοι μου ανθρωποι που φετος δεν θα ειναι διπλα μου,αλλα νιωθω πως ειναι πιο ΕΔΩ απο ποτε!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻νιωθω τεραστια ευγνωμοσυνη για τη τυχη που εχω να νιωθω τοση αγαπη!!💕💕💕Να χαμογελατε ολοι!!!Κ να περασουν ολα γρηγορα!!🙏🏻🙏🏻
Του χρονου ολοι μαζι πιο δυνατοι,πιο ενωμενοι,πιο αγαπημενοι,πιο αγκαλιασμενοι απο ΠΟΤΕ!!!💕💕💕", το μήνυμά της.


Ευγενία Δημητροπούλου


Η Ευγενία Δημητροπούλου εν μέσω καραντίνας γιόρτασε τα γενέθλια της και το μήνυμα της στο Instagram μας συγκίνησε πολύ!

«Και κάπως έτσι υποδέχομαι την καινούρια μου χρονιά! Γενέθλια στην καραντίνα λοιπόν, με βιντεοκλήσεις από το πρωί σβήνοντας αναπτήρες, ρεσώ, κεράκια γλυκάκια φίλων (που θα φάνε οι ίδιοι μετα)με μακιγιάζ που έβαλα μετά από σχεδόν είκοσιπέντε μέρες έτσι για το κάτι διαφορετικό και με αυτή την φωτογραφία που χαιρετάω και υποδέχομαι τον νέο χρόνο ενώ ταυτόχρονα με τυφλώνει και ο ήλιος που συνειδητοποίησα πως έχω ξεσυνηθίσει 🌞 Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές! Ας έχουμε όλοι υγεία και αγάπη στις καρδιές μας!», έγραψε η ίδια στο Instagram της.


Άννα Κορακάκη


Η Άννα Κορακάκη έσβησε τα 24 κεράκια στην ιδιαίτερη τούρτα της αλλά και με τους φίλους της να της εύχονται από… μακριά!

«Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να σου το δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών!💙 Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!🥰
Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική...🤫 Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας!», έγραψε η ίδια.


Ελίνα Ακριτίδου


Η ηθοποιός είναι γεννημένη στις 29 Μαρτίου και την ίδια μέρα έχει γεννηθεί και το ένα από τα τρία της παιδιά! Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Διπλά γεννέθλια!! Διήμερο πάρτυ!! Κεκλεισμένων των θυρών φυσικά! Παρ’ολα αυτά δεν χάνουμε το κέφι μας και χαιρόμαστε την κάθε μας στιγμή, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ!!! Μαγειρεύουμε, παίζουμε, κάνουμε γυμναστική, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, χορεύουμε, κάνουμε όνειρα για το μέλλον... και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!!! Μόνο που δεν μπόρεσα να πάρω δώρο στο αγοράκι μου!!! Αλλά ούτε αυτό πειράζει!!! Θα του το χρωστάω!!! Θα θυμόμαστε για πάντα και οι δύο μας αυτά τα γεννέθλια!! Χρόνια μας πολλά λοιπόν! Να μας χαίρεστε!! Να είναι η κάθε μέρα όλων μας καλύτερη από την προηγούμενη και να μετρήσουμε όσο λιγότερες απώλειες γίνεται!! Καλή δύναμη και καλή ελευθερία!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!#birthday #bestdayever#boysbirthday #lovemyfamily #lovemyson #lifeisgood #laugh#»!


Παναγιώτα Βλαντή


Μπορεί κι εκείνη, όπως όλοι μας να είμαστε σε καραντίνα, ωστόσο έσβησε τα κεράκια της και δέχτηκε τις ευχές τηλεφωνικά αλλά και διαδικτυακά.

Η κούκλα ηθοποιός «ανέβασε» φωτογραφίες από το σπίτι της με φόντο λουλούδια και δυο ποτήρια κρασί αφού πιθανότατα περνά την καραντίνα με τον σύντροφό της.



Εβελίνα Παπούλια

Διαφορετικά τα φετινά γενέθλια και για την ηθοποιό όμως δεν χάνει το κέφι και την αισιοδοξία της. Συνάδερφοι και φίλοι της τη θυμήθηκαν και της έστειλαν τις πιο θερμές ευχές τους. Μάλιστα, η κόρη της, Αφροδίτη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο η ηθοποιός φορά καρό πιτζάμες και χοροπηδά ανήμερα των γενεθλίων!

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασαν ανήμερα των γενεθλίων τους στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved