Βάσω Λασκαράκη: Η επικοινωνία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Δείτε τι αποκάλυψε!
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Η επικοινωνία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Δείτε τι αποκάλυψε!

Η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της αποκάλυψε πώς έχει επικοινωνία με Γιάννη Τσιμιτσέλη, αφού έχουν μαζί ένα παιδί.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει συνεννοηθεί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για το τι πρέπει να προσέχουν όταν μετακινείται η κόρη τους Εύα και πάει να μείνει με τον πατέρα της.

Η Βάσω Λασκαράκη αρχικά ανέφερε πώς είπε στην κόρη της για την πανδημία:

«Όταν γύρισε μία μέρα από το σχολείο, μου είπε: «Μαμά, ο κορονοϊός είναι και στην Ελλάδα; Γιατί στην Κίνα έχουν πεθάνει άνθρωποι». Της λέω: «Εσύ, πού το ξέρεις;». Και μου απαντάει: «Το άκουσα στο σχολικό». Προφανώς από κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό που άκουγε ο οδηγός. Επειδή η Εύα δεν βλέπει τηλεόραση, δεν παρακολουθεί ειδήσεις και δεν θα της μεταφέρω κάτι που δεν είναι για την ηλικία της, θα μάθει τα πράγματα μέχρι εκεί που αντέχει. Θα της μιλούσα, κάποια στιγμή, για όλο αυτό που γίνεται στον κόσμο, όμως επειδή ήρθε με την πληροφορία έτοιμη από το σχολείο, έπρεπε να κάτσω και να της εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει.».

Και τόνισε στο Down Town Κύπρου: «Όταν έκλεισε πια το σχολείο, πήγα ένα βήμα παραπέρα για τη νέα συνθήκη της ζωής μας: «Εύα, τώρα δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι και δεν θα πηγαίνεις πια στο σχολείο, αλλά θα μελετάμε από εδώ τα μαθήματά σου με τους δασκάλους σου». Προς στιγμή χάρηκε. «Καλά, δεν στεναχωριέσαι που δεν θα βλέπεις τις φίλες σου;», τη ρώτησα. «Όχι», μου είπε, «γιατί θα έρχονται εδώ!». Και εκεί έπρεπε να κάτσω να της εξηγήσω, με λεπτομέρεια πια, πώς θα λειτουργούμε: πως ούτε αυτές θα ‘ρχονται, ούτε εμείς θα πηγαίνουμε στα σπίτια τους, πως δεν θα βλέπουμε ούτε καν τον παππού και τη γιαγιά της, παρόλο που μένουν ακριβώς κάτω από εμάς, στο ίδιο κτίριο - πως θα περάσουμε αυτές τις μέρες χωριστά όλοι. Οφείλω να ομολογήσω πως όλο αυτό τον καιρό είναι πολύ συνεργάσιμη. Το μόνο που την ενόχλησε ήταν στην γιορτή της, του Ευαγγελισμού, και δεν κάναμε τίποτα, δεν ήρθε κανείς να της ευχηθεί, αλλά όλα γίνονται απ’ το τηλέφωνο… κι έτσι δεν το γιορτάσαμε όπως άλλες χρονιές, γιατί -όπως καταλαβαίνεις- δεν μπήκε κανείς μέσα στο σπίτι μας. Αλλά, της υποσχέθηκα πως «θα στο χρωστάμε!»».

Σε αγχώνει η μετακίνησή της και το γεγονός πως θα πρέπει να μένει με τον μπαμπά της για κάποιες μέρες;

Με αγχώνει. Αλλά έχουμε κάνει κάποιες συνεννοήσεις με τον μπαμπά της, έχουμε κατανόηση και ξέρουμε πως πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα.

Έχεις πάρεις, όλες αυτές τις μέρες, ανθρώπους τηλέφωνο που, σε άλλες περιπτώσεις, ίσως και να αμελούσες;

Ναι. Έχω στείλει μηνύματα, έχω επικοινωνήσει με ανθρώπους που ξέρω πως είναι μόνοι τους, να δω πώς περνάνε, «ανακάλυψα» και πάλι αγαπημένους μου ανθρώπους που, μέσα σε όλο αυτό το τρέξιμο, έλεγα «θα μιλήσουμε όταν θα ‘χω λίγο χρόνο». Γενικά, αυτή η νέα συνθήκη ζωής που όλοι μας βιώνουμε σε βάζει σε μια διαδικασία σκέψης. Που μπορεί να αποδειχθεί καλή και ψυχοθεραπευτική στο τέλος. Γιατί, δεν είναι άσχημο να συγκεντρώνεσαι με τον εαυτό σου κάποιες φορές και να σκέφτεσαι ορισμένα πράγματα για σένα. Τώρα, έχουμε όλοι την ευκαιρία να το κάνουμε αυτό - αναγκαστικά. Αυτή τη στιγμή, είναι σαν να έχει παγώσει ο χρόνος. Ίσως, όμως, και να χρειαζόταν. Γιατί όταν δουλεύουμε πολύ, το μυαλό μας απασχολείται συνεχώς με χιλιάδες άλλα πράγματα και οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να μας συμβεί το «καλύπτουμε» απασχολούμενοι τόσες ώρες στη δουλειά. Τώρα, λοιπόν, σε μία τέτοια καινούρια συνθήκη ζωής, που είναι σαν να μας έχει πατήσει κάποιος το pause, έρχεται αυτόματα ο απολογισμός. Και τι κατάλαβες για σένα; Θα σου πω κάτι κοινότυπο ίσως για άλλους, αλλά αληθινό: ότι μου αρέσει πολύ το σπίτι. Ότι δεν μου λείπει το να βγω έξω, να διασκεδάσω, να πάω κάπου. Μου λείπουν, ωστόσο, οι φίλοι μου, που δεν μπορώ πια να τους δω -αν και μιλάμε στα τηλέφωνα- και έχω εκτιμήσει και κάποια απλά καθημερινά πράγματα.

Όσο για το πώς περνά η Βάσω Λασκαράκη τις μέρες της καραντίνας; Δες στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved