Μαρία Κορινθίου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που απέχει από τα social media! Τι συμβαίνει;
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που απέχει από τα social media! Τι συμβαίνει;

Μέχρι πρότινος, η Μαρία Κορινθίου έκανε συνεχή χρήση των social media όμως εδώ και αρκετές μέρες η ηθοποιός απέχει και οι followers της ανησύχησαν. 

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως τούς είχε συνηθίσει σε συνεχή ποστ, άλλοτε επαγγελματικού χαρακτήρα και άλλοτε γιατί απλά ήθελε να μοιραστεί προσωπικές της στιγμές ή ακόμα και συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, όταν εκείνοι είδαν πως η όμορφη ηθοποιός έχει... εξαφανιστεί από την ενεργό δράση, ανησύχησαν. Μαζί και εμείς που γνωρίζαμε πως η Μαρία Κορινθίου είναι από τις επώνυμες κυρίες της σόουμπιζ που συνηθίζει να μοιράζεται λεπτομέρειες ή ακόμα και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η αλήθεια, όμως, βγήκε στο φως, μετά από την ευθεία ερώτηση που της έκανε κάποιος από τους followers της. «Ελπίζω να είστε καλά. Σας χάσαμε από το instagram» ρωτήθηκε η Μαρία Κορινθίου η οποία και έσπευσε να απαντήσει με χαρά λόγω του ενδιαφέροντος που είχε επιδείξει στο πρόσωπό της ο διαδικτυακός της φίλος.

«Απλά ξεκουράζομαι και δεν ασχολούμαι και πολύ με το κινητό μου. Ηρεμία, χαλάρωση, αποτοξίνωση» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός διαλύοντας κάθε άγχος ή ανησυχία για το τι μπορεί να της συμβαίνει.

Μην ξεχνάμε ότι λίγο πριν ξεκινήσει η καραντίνα, η Μαρία Κορινθίου είχε περάσει δύσκολα λόγω μιας βρογχίτιδας που την είχε ταλαιπωρήσει και την έριξε για αρκετές μέρες στο κρεβάτι. Φαίνεται, λοιπόν πως η ίδια εκμεταλλεύεται τις μέρες της καραντίνας για την προσωπική της ξεκούραση και για να επιστρέψει φρέσκια και ανανεωμένη στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Δείτε παρακάτω στην gallery την τελευταία επαφή που είχε με follower της η Μαρία Κορινθίου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved