Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαϊδης:Η επέτειος γνωριμίας, το love story και η φωτογραφία στο Instagram
Showbiz

Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαϊδης:Η επέτειος γνωριμίας, το love story και η φωτογραφία στο Instagram

Επέτειος γνωριμίας για το ζευγάρι! Η φωτογραφία που πόσταρε η Δέσποινα!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και παρά τα 21 χρόνια που είναι μαζί συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι, όπως σε εκείνη την πρώτη φάση της γνωριμίας τους.


Η πρώτη γνωριμία

Βγήκε μαζί με τους συμπαίκτες του να γιορτάσει τη νίκη της τότε ομάδας του της ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαΐδης όταν είδε στην πίστα την Δέσποινα Βανδή να βγαίνει φορώντας τη φανέλα με τον αριθμό 11 που άνηκε στον ίδιο. Μαγεμένος από την τραγουδίστρια έμαθε το τηλέφωνό της και όταν την άλλη μέρα της τηλεφώνησε και της είπε ποιος ήταν εκείνη του απάντησε: «Κι εγώ είμαι ο πάπας», μη πιστεύοντας ότι είναι πραγματικά εκείνος. Της Δέσποινας της άρεσε ο Ντέμης αλλά ποτέ δεν πίστευε ότι θα της τηλεφωνούσε. Ένα βράδυ αργότερα οι δυο τους δείπνησαν μαζί και από τότε είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Το love story


«Με τον Ντέμη πριν συναντηθούμε μιλούσαμε στο τηλέφωνο για τρεις μήνες περί ανέμων και υδάτων. Στο πρώτο ραντεβού που τον είδα έπαθα σοκ. Μου άρεσε πάρα πολύ. Έβλεπα μπροστά μου ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης. Ήταν πολύ συνειδητοποιημένη απόφαση να παντρευτούμε. Ήξερα ότι ήμουν πολύ καλά με αυτόν τον άνθρωπο και ότι ήθελα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του και να γίνει πατέρας των παιδιών μου. Για μένα το μυστικό είναι η επικοινωνία», είχε δηλώσει η Δέσποινα. Το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου η ίδια πόσταρε μια φωτογραφία του άντρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη λεζάντα: «21 χρονια!».

Δες φωτογραφίες του έρωτά τους αλλά και εκείνη που ανέβασε ανήμερα της επετείου τους, η Δέσποινα στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved