Γνωστή παρουσιάστρια μετά από μήνες μοιράζεται φωτογραφίες του γιου της και το μήνυμά της συγκινεί!
Showbiz

Γνωστή παρουσιάστρια μετά από μήνες μοιράζεται φωτογραφίες του γιου της και το μήνυμά της συγκινεί!

Μετά από μήνες και με αφορμή το φετινό –διαφορετικό- Πάσχα που όλοι ζούμε, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες του γιου της. 

H παρουσιάστρια, την οποία το τηλεοπτικό κοινό είχε γνωρίσει καλύτερα μέσα από την εκπομπή του Mega «Όμορφος κόσμος το πρωί», έγινε μαμά τον Σεπτέμβριο του 2019.

Έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιές αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Ανδρέα Μήτσαινα.

Η Μαρία Αραμπατζή πόσταρε φωτογραφίες του γιόκα της και το μήνυμά της ήταν άκρως συγκινητικό αφού κάνει αναφορά στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε λόγω της επέλασης του ιού αλλά και στις απώλειες της οικογένειας της.

«Λατρεμένο μας παιδί, γιοκα μου!! Καμάρι μου
Όπως σε αποκαλεί ο μπαμπάς σουAndreas Mitsainas
Φέτος είναι το πρώτο σου Πάσχα!! Ένα διαφορετικό Πάσχα από αυτό που είχαμε φανταστεί πως θα γιορτάζαμε για πρώτη φορά μαζί σου!
Χωρίς εκκλησία χωρίς περιφορά επιταφίου, χωρίς το Χριστος Ανέστη, χωρίς το άναμμα της πρώτης σου λαμπάδας με το Άγιο Ανέσπερο Φως και τις καμπάνες να αναγγέλλουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως
Χωρίς αγκαλιές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα κοντά που λαχταρούν να σε κρατήσουν στην Αγκαλιά τους!


Χωρίς την γιαγιά την Αρετη, και τον παππού Θανάση, γιατί είναι μακριά και για το καλό το Δικό σου και Όλων μας #μενουνε σπιτι# και Ασφαλείς! Αλλά μας λείπουν πολύ ψυχούλα μου!!
Ακόμα και η γιαγιά η Λιλυ που είναι κοντά κρατάει τις αποστάσεις!
Ο παππούς ο Χαράλαμπος ίσως πιο «ασφαλής» γιατί είναι ψηλά στον Ουρανό, σε καμαρώνει...


Φέτος δεν πήγαμε στις Θεσπιες, να ανάψουμε το καντηλάκι του παππού , αλλά ήρθε στον ύπνο του μπαμπά με ένα πλατύ χαμόγελο κατανόησης και «συγχώρεσης»
Μπορεί παιδί μου να μην καταφέραμε φέτος να μυρίσουμε Πασχαλιές να ψάλλουμε το «ω γλυκύ μου έαρ» αλλά η Αγάπη μας και οι εικόνες που σου μεταφέρουμε μέσα από τις διηγήσεις μας θα «φυτέψουν» ακλόνητη την πίστη σου στον Θεό!
Μέσα από αυτήν την δοκιμασία μαθαίνουμε για Δυνάμεις που δεν ξέραμε ότι έχουμε και μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε Φόβους που δεν ξέραμε ότι υπάρχουν
Περιμένοντας την Ανάσταση παιδί μου, την πραγματική, την Λυτρωτική σου Δίνουμε τον Λόγο μας ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εκπληρώσουμε αυτό που σου υποσχεθήκαμε όταν σε κρατήσαμε για πρώτη φορά στην Αγκαλιά μας!
Το Φως θα Νικήσει το Σκοτάδι

Καλή Ανάσταση σε Όλους
Καλό κι Ευλογημένο Πάσχα με τις Οικογένειες σας...έστω και μακριά!
Πλησιάζει η ώρα που ότι ζούμε θα είναι μια διδακτική ανάμνηση
Θα τα καταφέρουμε!!
Menoume spiti#», έγραψε η ίδια.

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved