Ελένη Μενεγάκη: Το διαφορετικό Πάσχα με τα παιδιά και τον Μάκη στην Αθήνα (Photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το διαφορετικό Πάσχα με τα παιδιά και τον Μάκη στην Αθήνα (Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη – όπως και όλοι μας – περνά ένα διαφορετικό Πάσχα με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της στην Αθήνα

Η Ελένη Μενεγάκη τηρεί πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και μένει σπίτι με την οικογένειά της.

Η Ελένη Μενεγάκη περνά αυτό το Πάσχα με τα παιδιά και τον σύζυγό της στα Μελίσσια και σίγουρα της λείπει η μητέρα της, η Ζέτα Μισόκαλου και ο πατριός της που είναι στην Κάρυστο αλλά και τα πεθερικά της.

Τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν παρουσιάζει την εκπομπή της και έτσι η παρουσιάστρια είχε το χρόνο και τη δυνατότητα να βάψει τα αυγά με τις κόρες της, να φτιάξει κουλουράκια και αφράτα τσουρέκια και το Σάββατο το βράδυ να φροντίσει η ίδια να μην λείπει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι.

Μάλιστα, παρουσιάστρια στην τελευταία της εκπομπή πριν την Μεγάλη Εβδομάδα ανέφερε: «Έχω κάνει πίσω όσον αφορά το Instagram, ανεβάζω φωτογραφίες την ώρα που είμαι εδώ, στη δουλειά… Θα επανέλθω δριμύτερη όχι όμως τώρα να μου δώσετε χρόνο και εμένα να κάτσω με τα παιδιά μου, τον άντρα μου, να δω το σπίτι μου… όλο αυτό το οικογενειακό κομμάτι και θα επιστρέψω».

Η Ελένη Μενεγάκη αυτό το Πάσχα το απολαμβάνει με την οικογένειά της στο σπίτι και δείτε τι αποκάλυψε ότι θα κάνει στην gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved