Το πρώτο μήνυμα του Θοδωρή Μαραντίνη μετά την περιπέτεια υγείας του γιου του και η φωτό (photos)
Showbiz

Το πρώτο μήνυμα του Θοδωρή Μαραντίνη μετά την περιπέτεια υγείας του γιου του και η φωτό (photos)

Λαχτάρησαν λίγο πριν την Ανάσταση ο Θοδωρής Μαραντίνης και η πρώην σύζυγός του Σίσσυ Χρηστίδου καθώς ο γιος τους εισήχθη στο νοσοκομείο. 

Όπως αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από ανάρτησή της στο Instagram έκανε Ανάσταση μέσα στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα. Μπορεί η ίδια να μην ανέφερε λεπτομέρειες του τι ακριβώς συνέβη στον γιο της, όμως το μήνυμά της συγκλόνισε.

Συγκεκριμένα η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμενα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ισως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σενα...
Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να ήμασταν σπιτι.
Όχι διακοπές.
Σπίτι.
Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά..
Απλά σπίτι.
Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα.
Σπίτι.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ουτε τα μαθήματα που πήρα.
Καλημέρα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη. ♥️».

Με τη σειρά του, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τα παιδιά του, ανακοινώνοντας εμμέσως, πλην σαφώς, πως επρόκειτο για μία περιπέτεια που έφυγε σαν κακό όνειρο από τις ζωές των μελών της οικογένειάς του.

Συγκεκριμένα, ο frontman του συγκροτήματος Onirama ανέβασε μία φωτό με τον ίδιο και τους δύο γιους του να ετοιμάζονται να τσουγκρίσουν τα πασχαλινά αυγά τους και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Χρόνια πολλά σε όλους ...! Με υγεία ... πάνω απ όλα με υγεία .. μη τη θεωρούμε δεδομένη ! Με αγάπη ... να αγαπάτε τον εαυτό σας κ όλους αυτούς που σας αγαπάνε κ το δείχνουν .. όχι μόνο το λένε !Με χαρά ... η ζωή είμαι μικρή .. άρπαξε την από τα μαλλιά κ κάνε αυτό που σε γεμίζει .. ! Με όνειρα μεγάλα κ ας σε τρομάζουν .. γιατί αν μπορείς να το φανταστείς ... μπορείς κ να το κανείς! Με ελπίδα .. γιατί τίποτα δεν κρατάει για πάντα ... ούτε τα άσχημα ... θα περάσει κι αυτό !!! Χριστός Ανέστη!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε ο τραγουδιστής...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved