Ελένη Φιλίνη: «Με πολέμησαν άγρια στην αρχή της καριέρας μου»
Showbiz

Ελένη Φιλίνη: «Με πολέμησαν άγρια στην αρχή της καριέρας μου»

Σταθερή αξία στο χώρο της τηλεόρασης αλλά και του θεάτρου. Φέτος έχουμε τη χαρά να την παρακολουθούμε μέσα από το μουσικό talent show “Just the two of us”. Ο λόγος για την Ελένη Φιλίνη.

«Ο μόνος λόγος που δέχτηκα την πρόταση για το show ήταν επειδή τα χρήματα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Σιγά μην έπαιρνα ποτέ μέρος σε reality ή talent show». Στη ζωή της όπως παραδέχτηκε, δεν της χαρίστηκε τίποτα. «Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες και ότι έκανα το έκανα μόνη μου. Με πολέμησαν πολύ στην αρχή της καριέρας μου αλλά δεν κατάφεραν τίποτα. Όποιος άνθρωπος έχει προσπαθήσει να κάνει κακό στο τέλος έχει πάθει κακό ο ίδιος». Όσο για την προσωπική της ζωή; Οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της ήταν λίγοι. Δεν την ένοιαζαν η οικογένεια και τα παιδιά αλλά το να μπορεί να έχει δίπλα της έναν άνθρωπο που να την ισορροπεί. «Ο γάμος και τα παιδιά δεν ήρθαν γιατί δεν προέκυψαν. Αυτός που θα με εμπνεύσει και θα με κάνει να αισθανθώ ότι μαζί του μπορώ να κάνω το επόμενο βήμα».
Η πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής της ήταν ο χαμός της μητέρας της. «Μια ζωή θυμάμαι τον εαυτό μου να μένω με τη μαμά μου. Πριν μερικούς μήνες την έχασα από εγκεφαλικό κι αυτό με συγκλόνισε. Οι άνθρωποι που με στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ήταν οι συγγενείς μου».
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved