Λιάγκας-Σκορδά: Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του γιου τους Γιάννη! Οι φωτό και η απίθανη τούρτα!
Showbiz

Λιάγκας-Σκορδά: Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του γιου τους Γιάννη! Οι φωτό και η απίθανη τούρτα!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά λατρεύουν τους γιους που έχουν αποκτήσει μαζί και το απέδειξαν για ακόμα μία φορά σήμερα!

Αφορμή γι' αυτό στάθηκαν τα 9α γενέθλια του μεγάλου τους γιου Γιάννη ο οποίος ήρθε στον κόσμο στις 19 Απριλίου του 2011 και σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία και στους δυο τους.

Μαζί του έζησαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, όπως συμβαίνει σε κάθε νέο γονιό και φυσικά του έχουν μεγάλη αδυναμία. Όχι πως ξεχωρίζουν τα παιδιά τους αφού και ο μικρότερος γιος τους είναι η μεγάλη τους αγάπη.

Σήμερα λοιπόν, ανήμερα του Πάσχα, οι δύο γονείς θέλησαν να μοιραστούν αυτή την ευτυχία τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους και έκαναν τις ανάλογες αναρτήσεις.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε μία φωτογραφία του Γιάννη από το κολυμβητήριο και έγραψε τη λεζάντα: «Χρόνια πολλά θησαυρέ μου. 9 σήμερα ο Γιάννης»…

Όσο για τη Φαίη Σκορδά, παρά την καραντίνα λόγω κορονοϊού φρόντισε να κάνει ξεχωριστή αυτή τη μέρα για τον πρωτότοκο γιο της, εμφανίζοντάς του μία τεράστια και πολύ εντυπωσιακή τούρτα που ήταν από λευκή και μαύρη ζαχαρόπαστα και έγραφε το όνομα και την ηλικία του Γιάννη. Η ίδια, στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά ζωή μου ολόκληρη❤️Χρόνια πολλά Γιάννη μου ❤️».

Φωτογραφία της τούρτας την ώρα που έσβηνε τα κεράκια ο Γιάννης ανέβασε και ο Γιώργος Λιάγκας, κάτι που σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι πως οι δύο γονείς πέρασαν μαζί αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved