Θα... λιώσετε από το γέλιο! Δείτε πώς φοράει καθημερινά την μπλούζα του ο Λευτέρης Πετρούνιας! (vid)
Showbiz

Θα... λιώσετε από το γέλιο! Δείτε πώς φοράει καθημερινά την μπλούζα του ο Λευτέρης Πετρούνιας! (vid)

Ο κορονοϊός τελικά μας έχει κάνει πιο... επινοητικούς και φυσικά μας θύμισε πως χωρίς χιούμορ δεν περνάει η ζωή! 

Όπως όλοι μας, έτσι και ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση και τη μόλις λίγων μηνών κορούλα τους, βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι.

Για τον Άρχοντα των κρίκων, δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα στην καθημερινότητά του αφού φροντίζει να κάνει κανονικά την προπόνησή του έτσι ώστε όταν τελειώσει η περίοδος της καραντίνας να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε καλή φόρμα.

Το ίδιο συμβαίνει και με τη σύζυγό του η οποία φυσικά βλέπει αυτή την περίοδο και σαν μία ευκαιρία ώστε να περνάει η οικογένεια περισσότερο χρόνο μαζί.

Ας επιστρέψουμε όμως στον μεγάλο ολυμπιονίκη μας ο οποίος έχει οπλιστεί με όλο το χιούμορ που διαθέτει για να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτή τη δύσκολη -για όλους μας- περίοδο.

Τι κάνει λοιπόν μέσα στο σπίτι; Επινοεί τρόπους για να περνάει καλά αλλά και να κάνει τους γύρω του να γελούν και να τους φτιάχνει τη διάθεση.

Προσφάτως, ανέβασε ένα απίθανο βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού του την ώρα που ετοιμάζεται να φορέσει την μπλούζα του.

Μόνο που δεν τη φοράει... κανονικά αλλά κάπως παράδοξα! Δείτε και μόνοι σας στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό το λογαριασμό στο Tik Tok προκαλώντας... πολύ γέλιο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved