Η Καλομοίρα δημοσίευσε οικογενειακές φωτογραφίες από το πασχαλινό τραπέζι (photos)
Showbiz

Η Καλομοίρα δημοσίευσε οικογενειακές φωτογραφίες από το πασχαλινό τραπέζι (photos)

Εν μέσω μεγάλων δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε όλοι λόγω κορονοϊού, η Καλομοίρα έστρωσε πασχαλινό τραπέζι στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου ζει με την οικογένειά της και τσούγκρισε τα κόκκινα αυγά. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία πριν από λίγες ημέρες παραδέχτηκε δημόσια πως αγωνιά για έναν πολύ δικό της άνθρωπο ο οποίος έπεσε θύμα του κορονοϊού και νοσηλευόταν, φρόντισε να αφήσει για λίγο στην άκρη τις δυσκολίες και τις κακές σκέψεις και να στρώσει το πασχαλινό τραπέζι για τον σύζυγό της Γιώργο και τα τρία τους παιδιά.

Η Καλομοίρα η οποία δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό της και αντιμετωπίζει με καλή και θετική διάθεση τη ζωή, ετοίμασε, ενόψει Πάσχα όλα τα υπέροχα παραδοσιακά εδέσματα και φρόντισε να περάσει πατροπαράδοτα και το φετινό Πάσχα, παρά τις δυσκολίες της εποχής που βιώνουμε. Πόσω δε μάλλον στις Ηνωμένες Πολιτείες που βιώνει τις καταστροφικές συνέπειες της πανδημίας πιο δύσκολα από κάθε άλλο σημείο του πλανήτη.

Η Καλομοίρα, κόντρα σε όλα, όμως και παρά την καραντίνα στην οποία βρίσκεται με την οικογένειά της, ειδικά και μετά την αποκάλυψή της ότι οι δύο γιοι της ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες λόγω χρόνιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν, έκανε την ημέρα του Πάσχα ξεχωριστή για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες από το πασχαλινό τραπέζι όπου κάθισε με όλη την οικογένειά της και έγραψε στο μήνυμα που τις συνόδευε:

«Καλημέρα! ☀️ Καλή Aνάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους από την οικογένειά μας! Στέλνουμε αγάπη και αγκαλιές❤️ Happy Easter to everyone. From our family we wish you health and happiness. ❤️#happyeaster».

Δείτε τις εν λόγω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved