Απρόσμενος χωρισμός εν μέσω καραντίνας! Το μοναχικό Πάσχα και όσα αποκαλύπτουν οι φίλοι τους (vid)
Showbiz

Απρόσμενος χωρισμός εν μέσω καραντίνας! Το μοναχικό Πάσχα και όσα αποκαλύπτουν οι φίλοι τους (vid)

Η απόφασή τους λήφθηκε λίγο πριν το Πάσχα και πέρασαν αυτές τις άγιες μέρες χωριστά, με τους φίλους τους να μιλούν για χωρισμό που όμως δεν φαίνεται να είναι οριστικός! 

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, το ζευγάρι, λίγο πριν το Πάσχα έδωσε τέλος στη σχέση του, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει τον λόγο που συνέβη αυτό.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο που σύμφωνα με το ρεπορτάζ χώρισαν, με τους οικείους τους όμως να θεωρούν πως δεν πρόκειται για οριστικό χωρισμό.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει και πριν από λίγους μήνες, όμως κατάφερε να τα ξαναβρεί και να είναι και πάλι μαζί.

Η πρωταθλήτρια και νικήτρια του Survivor και ο γοητευτικός πρώην σύντροφός της, έζησαν αυτές τις άγιες μέρες μακριά ο ένας από τον άλλον. Εκείνη με την οικογένειά της και εκείνος επίσης με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Εκείνο που δείχνει να είναι ευοίωνο για τη συνέχιση αυτής της σχέσης είναι το γεγονός πως παρά τον πρόσφατο χωρισμό τους, κανένας από τους δύο δεν κατέβασε τις κοινές τους φωτογραφίες από τις σελίδες τους στo instagram, δίνοντας ελπίδες και στους φίλους τους πως έχουν σκοπό να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση αυτή.

Δείτε τι αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved