Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή, ανήμερα το Πάσχα γνωστός Έλληνας ηθοποιός! (photos)
Showbiz

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή, ανήμερα το Πάσχα γνωστός Έλληνας ηθοποιός! (photos)

Ανήμερα το Πάσχα έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός, με σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό του. 

«Δυστυχώς με πληροφόρησαν ότι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του Τασεη έφυγαν από τη ζωή χτες και σήμερα…

Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια…

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει… Θα ετοιμάσουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους… Η φωτο από το ημερολόγιο του Τασεη 2018 με το αφιέρωμα στον Μπάμπη μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ενημερώνοντας για την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού ο οποίος είχε συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της υποκριτικής της χώρας μας.

Για όσους τον γνώριζαν τον χαρακτήριζε μία έμφυτη ευγένεια και κέρδιζε από την πρώτη στιγμή τον σεβασμό και την καλοσύνη των συναδέλφων του. Λάτρευε το θέατρο και μάλιστα είχε δουλέψει για 25 συνεχή χρόνια μόνο στο Εθνικό Θέατρο απ' όπου αποφοίτησε και συνταξιοδοτήθηκε.

Στην τηλεόραση είχε κάνει επιλεγμένες τηλεοπτικές δουλειές, προσθέτοντας στο σπουδαίο βιογραφικό του κορυφαίες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου της υποκριτικής.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved