Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Πέτρος Κωστόπουλος! Έπεσε θύμα απάτης στο instagram (photos)
Showbiz

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Πέτρος Κωστόπουλος! Έπεσε θύμα απάτης στο instagram (photos)

Θύμα απάτης στο Instagram έπεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος μάλιστα από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ο γνωστός παρουσιαστής πληροφορήθηκε από φίλες του πως κάποιος που υποστήριζε πως ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος επικοινωνούσε μαζί τους μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια, αφού γινόταν η πρώτη επαφή, άρχιζε να τις φλερτάρει.

Μέχρι στιγμής, όπως πληροφορούμαστε, οι επαφές που έχει κάνει ο άγνωστος ή άγνωστη (δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα) είχαν μόνο ως στόχο το φλερτ και τίποτα παραπάνω. Δεν παύει όμως και αυτό να αποτελεί παρενόχληση των οικείων του πραγματικού Πέτρου Κωστόπουλου ο οποίος αρχικά έπεσε από τα σύννεφα με όσα του είχαν μεταφέρει, όμως στη συνέχεια επικοινώνησε με το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να βρεθούν ο ή οι ένοχοι.

Στο μεταξύ, όμως και επειδή λόγω αργιών του Πάσχα, ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν θα καταφέρει να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων πριν από την ερχόμενη Τετάρτη, έχει ήδη ενημερώσει μέσω της δικής του -αληθινής- σελίδας του στο Instagram τους φίλους του να κάνουν αναφορά στη σελίδα που χρησιμοποιεί ο ή οι δράστες με τον όνομά του.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του Πέτρου Κωστόπουλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved