Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φορές που μας έδειξε τη Μαρίνα της και έριξε το Instagram! (Photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φορές που μας έδειξε τη Μαρίνα της και έριξε το Instagram! (Photos)

Όταν η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει φωτογραφία της κόρης της, Μαρίνας… «πέφτει» το Instagram!

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τη μικρή της κόρη, Μαρίνα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κάθε φορά τα like πέφτουν βροχή, ενώ τα σχόλια είναι αμέτρητα!

Το πιο μικρό παιδί της, η Μαρίνα της τής μοιάζει πολύ. Είναι ένα όμορφο ξανθό κοριτσάκι με ανοιχτόχρωμα μάτια και όταν η παρουσιάστρια ποστάρει φωτογραφία της πεντάχρονης Μαρίνας γίνεται χαμός στο Instagram!

Φυσικά, η Ελένη πολλές φορές έχει αναφερθεί στην ζωηρή κορούλα της και μας έχει αποκαλύψει στοιχεία του χαρακτήρα της.

Η παρουσιάστρια είχε πει σε μία εκπομπή της: «Ξανά ξεκίνησα από την αρχή να βλέπω τα ίδια προγράμματα με το μωρό. Θα τρελαθώ! Τα έχω δει τόσες φορές. Σε αυτή την ηλικία πάλι απ’ την αρχή Ντόρα; Δεν αντέχω!».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της: «Βγαίνω από την ντουζιέρα και μου είχε βάψει το καλοριφέρ με καφέ κραγιόν, μου είχε βάψει το πάτωμα, πέντε λεπτά έκανα να την βγω– πότε πρόλαβε – και είχε βάψει από τα χείλη της μέχρι τη μύτη της, κόντεψα να τρελαθώ». Και είχε τονίσει: «Καμία άλλη από τις κόρες μου (Βαλέρια και Λάουρα) δεν είχε τέτοια αγάπη με τα καλλυντικά και πόσo μάλλον σε τόση μικρή ηλικία».

Δες στην gallery όλες τις φορές που η Ελένη Μενεγάκη μας έδειξε την κορούλα της, Μαρίνα Παντζοπούλου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved