Δέσποινα Βανδή: Κι όμως πήρε κιλά και δεν της χωρά το τζιν – Ιδού και η φώτο!
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Κι όμως πήρε κιλά και δεν της χωρά το τζιν – Ιδού και η φώτο!

H Δέσποινα Βανδή έφαγε αρκετά αυτές τις μέρες της καραντίνας και όταν προσπάθησε να βάλει το αγαπημένο της τζιν παντελόνι δεν κούμπωνε!

Η Δέσποινα Βανδή μαγειρεύει καθημερινά για την οικογένειά της και όπως φαίνεται έφαγε και εκείνη λίγο παραπάνω αυτό το διάστημα και πήρε κιλάκια.

Το τζιν της δεν κλείνει πια και δημοσίευσε φωτογραφία δείχνοντας μας πώς πάχυνε και εκείνη! Μπορεί να προσέχει πολύ τη διατροφή της και να γυμνάζεται αλλά μένοντας μέσα στο σπίτι τσίμπησε κάτι παραπάνω… και είχε ως αποτέλεσμα το στενό της τζιν να μην κλείνει.

Η ίδια σχολίασε «Ε ναι λοιπόν κάνω χαριτωμενιές για να σας πω πώς το κουμπί και η κουμπότρυπα δεν συναντιούνται. Εσείς τι άλλα;»!

Η Δέσποινα όπως έχει αναφέρει για τη διατροφή της: «Δεν στερούμαι τίποτα και τρώω απ’ όλα. Απλά, συνήθως όταν δουλεύω έχω παραπάνω καύσεις οπότε αυτό με βοηθάει και χαλαρώνω, κατά κάποιο τρόπο, λίγο περισσότερο. Γι’ αυτό και όταν σταματάω τη δουλειά πάντα παίρνω 2-3 κιλά. Αλλά, γενικότερα, τηγανιτά δεν υπάρχουν στις διατροφικές μου συνήθειες ιδιαίτερα. Γλυκά, ενώ μου αρέσει η σοκολάτα δεν θα φάω μια πάστα σοκολάτας, αλλά θα φάω μια σοκοφρέτα ή μια μικρή μπάρα σοκολάτας. Επίσης, όταν έχω πρεμιέρα ή μια εμφάνιση σίγουρα θα μπω σε πρόγραμμα διατροφής ένα μήνα νωρίτερα.»!

Και μπορεί να πήρε δύο με τρία κιλάκια και να μην κλείνει το τζιν της, όμως ξεκίνησε τρέξιμο και κάνει ξανά σωστή διατροφή!

Δες την Δέσποινα Βανδή να προσπαθεί να κλείσει το τζιν της... αλλά μάταιος κόπος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved