Να πώς κρατιέται σε φόρμα εν μέσω καραντίνας η Μαρία Καζαριάν! Πού την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός;
Showbiz

Να πώς κρατιέται σε φόρμα εν μέσω καραντίνας η Μαρία Καζαριάν! Πού την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός;

Με τα γυρίσματα του My Style Rocks να έχουν σταματήσει και την καραντίνα ακόμα σε ισχύ, η Μαρία Καζαριάν μένει σπίτι και βρίσκει τρόπους για να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της. 

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας και αδελφή της νικήτριας του πρώτου GNTM Ειρήνης Καζαριάν, παρ' όλο που όπως αποκαλύπτει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τρώει πολύ και... τα πάντα μέσα στο σπίτι τώρα που βρίσκεται κλεισμένη εκεί, έχει και το... αντίδοτο για να μην παχαίνει.

Μετά το γεύμα της, δεν μένει μέσα αλλά στέλνει μήνυμα για μετακίνηση 6 και βγαίνει για ποδηλατάδα στην περιοχή της, στη Γλυφάδα όπου και ζει.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές της κατά τη βόλτα της με το ποδήλατο και έδειχνε ανέμελη και ήρεμη.

Φορώντας αθλητικό outfit που θα... ενέκρινε σύσσωμη η κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας όπου συμμετέχει, έκανε ποδήλατο στη γειτονιά της απολαμβάνοντάς την. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη ποδηλατάδα της που τη βοηθάει να διατηρείται σε φόρμα τώρα που δεν μπορεί, όπως και κανένας μας, να επισκεφτεί το γυμναστήριο για να γυμναστεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved