Φίλιππος Καμπούρης: Συγκλονίζει για το εγκεφαλικό επεισόδιο:«Έσβηνα και ένιωθα τον θάνατο» (Video)
Showbiz

Φίλιππος Καμπούρης: Συγκλονίζει για το εγκεφαλικό επεισόδιο:«Έσβηνα και ένιωθα τον θάνατο» (Video)

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, νοσηλεύεται ο Φίλιππος Καμπούρης.

Αισθάνθηκε πόνο και μούδιασμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του και η σύζυγός του, Άννα Συνούλη κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και ενώ έπαιζε επιτραπέζιο παιχνίδι με τη σύζυγό του στο σπίτι τους ένιωσε μια σκοτοδίνη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

O Φίλιππος Καμπούρης το πρωί της Τετάρτης μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε, συγκλονίζοντας με την περιγραφή του.

Συγκεκριμένα είπε: «Εκείνη τη στιγμή έσβηνα και ένιωθα ότι πεθαίνω. Ένιωθα τον θάνατο. Ένιωθα να είμαι όρθιος και να έχω βγει από το σώμα μου και ήταν όλα σε μία αργή κίνηση. Κρατιόμουν να μην λιποθυμήσω αλλά ένιωθα ότι έσβηνα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να προσεύχομαι και αυτό πιστεύω ότι με βοήθησε. Πιστεύω ότι έγινε ένα θαύμα».

Και πρόσθεσε: «Το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψα στο σπίτι. Πρέπει να συνεχιστούν κάποιες εξετάσεις για να βρούμε για ποιο λόγο το έπαθα. Αυτό που είπαν οι γιατροί είναι ότι είχα άγιο και γλίτωσα τα χειρότερα. Ευτυχώς δεν μου άφησε κάτι αυτή η περιπέτεια. Και το στόμα μου που είχε στραβώσει και η αριστερή πλευρά που δεν μπορούσα να μιλήσω καθαρά, ευτυχώς έχει αποκατασταθεί. Ίσως η έντονη δραστηριότητα στη ζωή, ίσως τα παραπάνω κιλά βοήθησαν στο να γίνει το κακό. Πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην αγάπη του κόσμου. Δέχθηκα χιλιάδες μηνύματα που με συγκίνησαν και μου έδωσαν κουράγιο. Πραγματικά, ήταν ένας ζωντανός εφιάλτης».

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω αλλά και την gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved