Η Χριστοπούλου έκανε unfollow την Καγιά – Αυτή είναι η «απάντηση» της Βίκυς! (Video & Photos)
Showbiz

Η Χριστοπούλου έκανε unfollow την Καγιά – Αυτή είναι η «απάντηση» της Βίκυς! (Video & Photos)

Τέλος η φιλία της Βίκυς Καγιά με την Έλενα Χριστοπούλου.

Λίγες μέρες πριν από την Ανάσταση, η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά στο Instagram δείχνοντας πώς η φιλία τους έλαβε τέλος.

Η Βίκυ Καγιά όταν είχε ερωτηθεί αν η Έλενα Χριστοπούλου θα είναι του χρόνου στο GNTM είχε πει: «Δεν μπορούμε γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Δεν νομίζω να γίνεται να επιστρέψει, όποιος φεύγει από το Star δεν επιστρέφει. Όχι επειδή έχουν κάποιο θέμα προσωπικά με την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά οποιοσδήποτε φεύγει δεν γυρνάει στο κανάλι.Την έχω δει την Έλενα Χριστοπούλου στο My Style Rocks, είναι μετρημένη, όπως πρέπει να είναι. Το My Style Rocks δεν είναι του τύπου μου. Δεν θέλω να πω κάτι άσχημο, δεν είναι του στυλ μου να λέω άσχημα πράγματα. Απλώς δεν μου αρέσει σαν concept. Τα κορίτσια στο My Style Rocks δεν μου αρέσουν».

Τότε ξεκίνησαν οι φήμες ότι ανάμεσα στις δύο γυναίκες κάτι συμβαίνει... έως τη μέρα που έγινε γνωστό και το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου!

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε για το unfollow στον Νίκο Μουτσινά: «Είμαι πολύ ενεργή στο Instagram. Τις τελευταίες μέρες κάνω ένα ξεκαθάρισμα. Κάνω στην ψυχή μου, στην δουλειά μου, στα social media και στα προσωπικά μου. Νομίζω χρειαζόταν. Γιατί εγώ δεν μπορώ να προσποιούμαι, έχω πρόβλημα. Την Βίκυ δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν τη σέβομαι και δεν την εκτιμώ, αλλά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό. Είναι ωραίο να ξέρουμε ποιοι είμαστε και πού βαδίζουμε».

Σήμερα η Βίκυ Καγιά ήταννα είναι καλεσμένη στο Πρωινό, όμως ενός προσωπικού θέματος δεν βγήκε και θα είναι καλεσμένη τη Δευτέρα.

Η Έλενα μπορεί να την έκανε unfollow, η Βίκυ όμως όχι... ούτε μετά τα όσα είπε η Έλενα στο καλό μεσημεράκι και δείτε παρακάτω και την απόδειξη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved