Βίκυ Κάβουρα: «Η απομόνωση ενδεχομένως να αλλάξει την ανθρώπινη επαφή όπως την ξέρουμε»
Showbiz

Βίκυ Κάβουρα: «Η απομόνωση ενδεχομένως να αλλάξει την ανθρώπινη επαφή όπως την ξέρουμε»

Η Βίκυ Καβούρα μίλησε για την συγκυρία που διανύουμε και ανέπτυξε έναν ενδιαφέροντα τρόπο σκέψης.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία παρουσιάζει και τα backstage του «JUS» στο Open beyond μίλησε γι' αυτό, αλλά και για όσα λέει στους διαγωνιζόμενους.

ΚΡΙΣΤΕΛ ΛΙΑΚΟΥ: Από καλεσμένη στο Dancing with the Stars τώρα έχεις τους δικούς σου καλεσμένους στο backstage του Just the 2 of Us. Σε βοήθησε η προηγούμενη εμπειρία της διαγωνιζόμενης στον ρόλο σου στο παιχνίδι σήμερα;

ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ: Είναι γεγονός ότι νιώθω το άγχος τους. Εννοώ ότι το έχω περάσει, ξέρω πώς είναι και μακάρι να μπορούσαν να με ακούσουν όταν τους λέω «παιδιά, μη σκέφτεστε καν πώς φανήκατε και απλά διασκεδάστε το», γιατί τελικά το άγχος καθορίζει το αποτέλεσμα και, δυστυχώς, τρώει και την ψυχή και το ταλέντο.

Κ.Λ.: Η εμφάνισή σου στην πρεμιέρα του J2US συζητήθηκε. Υπάρχει κάτι που δεν θα φορούσες; Πώς ντύνεσαι στην καθημερινότητα σου;

Β.Κ.: Είμαι ανοιχτή στις προτάσεις των ανθρώπων που με ντύνουν και τους εμπιστεύομαι πολύ. Η καθημερινότητα μου είναι ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο. Λεν παρακο­λουθώ τις τάσεις. Φοράω φόρμες και κολάν γυμναστικής τη μισή μέρα που είμαι στο γυμναστήριο και την υπόλοιπη ό,τι ταιριάζει στο στιλ μου.

Κ.Λ.: Τώρα με το «Μένουμε Σπίτι» πώς το διαχειρίζεσαι; Σε δυσκολεύει ή σου αρέσει να μένεις σπίτι;

Β.Κ.: Είμαι άνθρωπος που περνάω χρόνο στο σπίτι και το απολαμβάνω, αλλά με δυσκολεύει να μου το επιβάλλουν όπως τώρα. Εν τω μεταξύ, με προβληματίζει και η απομόνωση, που, επειδή μετρά μέρες και ίσως να ξεπεράσει τον μήνα, ενδεχομένως να αλλάξει την ανθρώπινη επαφή όπως την ξέρουμε.

Ωστόσο, για να το δούμε και λίγο θετικά, είναι μια ευκαιρία για όλους μας να κάνουμε ενδοσκόπηση και να λύσουμε τα θέματα της ψυχής μας, να λύσουμε τα θέματα που έχει η διατροφή μας, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση. Είναι τρομακτικό το να μείνεις μόνος σου, το καταλαβαίνω, αλλά έχει και τα καλά του.

Πηγή: Instyle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved