Μιμή Ντενίση: Τι αποκαλύπτει για τα επόμενα θεατρικά της σχέδια και πώς βιώνει την καραντίνα
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Τι αποκαλύπτει για τα επόμενα θεατρικά της σχέδια και πώς βιώνει την καραντίνα

«Πόσο θαυμαστός, παράξενος, ανάποδος  λαός είμαστε. Στα δύσκολα γενναίοι, τολμηροί, τώρα ενωμένοι, στα εύκολα οι χειρότεροι. Αν από  κάποιο θαύμα παραμέναμε ενωμένοι, θα ήμασταν ο κυρίαρχος λαός», είπε μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μίλησε για την καθημερινότητά της εν μέσω καραντίνας, αλλά και για τα μελλοντικά της επαγγελματικά της σχέδια.

GALA: Το μήνυμα που λαμβάνω από όσα βιώνουμε...

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ: Πρέπει να δώσουμε μεγαλύ­τερη αξία στις ανθρώπινες σχέσεις. Να συνει­δητοποιήσουμε την αξία της προσωπικής σχέσης, της αληθινής αγκαλιάς, να κάνουμε ανακατάταξη αξιών.

G.: Το γεγονός ότι αναγκάστηκα να μείνω κλει­σμένη στο σπίτι...

Μ.Ν.: Μου έδωσε την ευκαιρία να δω περισσό­τερο τους δικούς μου, να συνομιλήσω περισσό­τερο με τον εαυτό μου, να συνειδητοποιήσω πόσο λίγο χρόνο του έδινα. Να χαρώ το σπίτι μου. Να διαβάσω ό,τι δεν προλάβαινα. Να κάνω νέα σχέδια, με περισσότερη ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική ζωή.

G.: To πρώτο τηλεφώνημα που έκανα αμέσως μόλις πληροφορήθηκα την επιβολή καραντί­νας ήταν...

Μ.Ν.: Στην κόρη μου, που έπρεπε να επιστρέφει αμέσως από την Κύπρο, όπου σπουδάζει, και να μπει σε καραντίνα.

G.: Αν είχα απέναντι μου τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα του έλεγα...

Μ.Ν.: Πολλά μπράβο! Για την οξυδέρκεια, την αποφασιστικότητα, την τόλμη, τον πολιτισμό και τη σιγουριά που μας ενέπνευσε ότι έχουμε μια κυβέρνηση που μας φροντίζει.

G.: Ο πρωταγωνιστής της καθημερινότητάς μας πλέον είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας...

Η.Ν.: Εχει τη σεμνότητα, τη μετριοπάθεια, την υπευθυνότητα ενός σοβαρού επιστήμονα, αλλά και την ανθρωπιά και το συναίσθημα του Ελλη­να. Με συγκινεί που σπάει το κατεστημένο και δείχνει τα συναισθήματά του.

G.: Σκέφτομαι τα γυρίσματα της κινηματογραφι­κής μου ταινίας στη Μυτιλήνη και...

Μ.Ν.: Νομίζω πως τα βλέπω κιόλας μπροστά μου, καθώς ολόκληρη η Λέσβος είναι ένα φυσικό σκηνικό για το «Σμύρνη μου Αγαπημένη».

G.: Θεωρώ ότι η ταινία αυτή θα είναι...

Μ.Ν.: Το καλύτερο που μπορεί να γίνει για την ου επέτειο των 100 χρόνων από την καταστροφή να της Σμύρνης. Είναι ο μόνος τρόπος να γίνει διεθνώς γνωστό το θέμα του ξεριζωμού των Ελλήνων από τη Μικρασία μετά από παρουσία 3.000 ετών. Και καθώς ο Ερντογάν θα κάνει μια σειρά από εθνικιστικές φιέστες, ταινίες, σειρές για να γιορτάσει το κατόρθωμα της Τουρκίας να αφανίσει όλους τους χριστανικούς πληθυσμούς από τη Μικρασία και τον Πόντο, η ταινία θα αποτελέσει αντικειμενική απάντηση.

G.: Το επόμενο θεατρικό μου έργο θα αφορά...

Μ.Ν.: Θα έχω χρόνο να το σκεφτώ κατά τη διάρκεια να της καραντίνας. Πιθανότατα θα σχετίζεται με τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved