Βάνα Μπάρμπα: Όλα όσα αποκάλυψε για την «ιστορική» βίλα του Μιχάλη Ασλάνη που περνά στα χέρια της
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: Όλα όσα αποκάλυψε για την «ιστορική» βίλα του Μιχάλη Ασλάνη που περνά στα χέρια της

H Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την ιστορική βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο!

Η ηθοποιός έκανε επινοικίαση στη γνωστή βίλα, η οποία μετά τον θάνατο του σχεδιαστή είχε περάσει στο δημόσιο.

Η ηθοποιός τόνισε στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Έλενα Πολυκάρπου: «Αυτό το σπίτι, εγώ με έναν επενδυτή -έχω μια σχέση με το real estate γενικότερα- παίρναμε ακίνητα από το δημόσιο, μπαίναμε σε διαγωνισμούς για να μπορούμε να τα εκμεταλλευόμαστε. Σκέφτηκα, λοιπόν, τον Μιχάλη επειδή ήταν φίλος αγαπημένος και το είχε το δημόσιο, να μπορούσαμε να το χειριστούμε».

Και υπογράμμισε: «Αυτό είχε γίνει 4-5 μήνες πριν την κρίση του κορωνοϊού. Δυστυχώς. όμως, ήταν πολύ κακή στιγμή για εμάς και πολύ κακή επένδυση. Δεν μπορούμε ούτε να το συντηρήσουμε, δεν μπορούμε ούτε να το φτιάξουμε γιατί το σπίτι είναι κατεστραμμένο. Μπορεί να το αφήσουμε κι εμείς στο δημόσιο να το πάρει κάποιος άλλος γιατί δεν βγαίνουμε, δεν μπορούμε. Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, δεν φτάνουν τα χρήματα»!

Και πρόσθεσε: «Αυτό το σπίτι το ζήσαμε όλοι, είναι ιστορικό σπίτι, το αγαπάμε. Μπορεί να το κρατήσουμε φέτος να μείνει γιατί έχουμε κάνει κάποιο συμβόλαιο, αλλά από εκεί και πέρα έχουμε χάσει. Ήλπιζα ότι θα μπορούσα να το νοικιάσω, τώρα πάει κι αυτό»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved