O Σάκης Ρουβάς μένει σπίτι και χωρίς δισταγμό αποκαλύπτει: «Έφτασα στα όρια μου και τα ξεπέρασα»
Showbiz

O Σάκης Ρουβάς μένει σπίτι και χωρίς δισταγμό αποκαλύπτει: «Έφτασα στα όρια μου και τα ξεπέρασα»

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν από τους πρώτους επώνυμους Έλληνες που έχοντας ενημερωθεί για τη μεγάλη εκστρατεία του Υπουργείου Υγείας με το σύνθημα, το "Μένουμε σπίτι" αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί για να διαδώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το μήνυμα αυτό ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονoϊού.

Έτσι κι έγινε.

Ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα δε σταμάτησε να μοιράζεται με τους followers του στιγμές από την «περίεργη» αυτή καθημερινότητα.

Ο ίδιος μάλιστα περιγράφοντας σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ για το πώς διαχειρίστηκε αυτή την κατάσταση, δε δίστασε να αποκαλύψει πως έφτασε στα όρια του.

«Στην καραντίνα έμαθα να βρίσκομαι με τα παιδιά μου πολλές ώρες, να κάνω υπομονή, αυτό το διάστημα μου διδάσκει πολλά πράγματα. Έφτασα πολλές φορές στα όριά μου και τα ξεπέρασα. Έχουμε συνηθίσει να είμαστε του έξω και έξω από τον εαυτό μας και αυτή η εποχή μας γύρισε προς τα μέσα.

Μου επέτρεψε αυτή η παύση της δραστηριότητας να επισκεφθώ τα εσωτερικά θέματα που είναι πιο σπουδαία τελικά. Η φύση μας έκανε ένα μεγάλο δώρο αυτό το διάστημα να ανακαλύψουμε ομορφιές και ουσίες που για αυτές υπάρχουμε. Ήρθαμε κοντά στους ανθρώπους ψυχικά και σε επαφή με τον ίδιο μας τον εαυτό», είπε ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved