Τάμτα: Δεν θα πιστεύεις ποιος σκηνοθέτησε το νέο βίντεο κλιπ της (Pics-Vid)
Showbiz

Τάμτα: Δεν θα πιστεύεις ποιος σκηνοθέτησε το νέο βίντεο κλιπ της (Pics-Vid)

Ταλαντούχα, ανατρεπτική, πρωτοπόρα, προσγει­ωμένη, fashion icon, trend setter. Η Τάμτα, υπηρετώντας απαρέγκλιτα την ελληνική pop σκηνή από την αρχή της καριέρας της, δεν στα­ματάει να μας εκπλήσσει.

Πριν από λίγο καιρό παρέσυρε ολόκληρη την Ευρώπη στους ρυθμούς του «Replay» και τραγούδησε το No 1 «Senorita» με τον SNIK «ρίχνοντας» το YouTube.

Το τελευταίο της project έχει τίτλο «Σ’ αγαπώ», ένα από τα δημοφιλέστερα hits του 2000 που αποκτά νέα υπόσταση με τη φωνή της. Το κομμάτι αυτό σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού και μουσική του Αλέξανδρου Βουραζέλη πρωτοκυκλοφόρησε το 2002 με τη φωνή της Μαριάντας Πιερίδη.

Δεκαοκτώ χρόνια αργότερα επιστρέφει σε νέα βερσιόν. Μάλιστα, η Τάμτα αυτή τη φορά δεν υπογράφει μόνο την εκτέλεση του τραγουδιού, αλλά και την... παραγωγή του video clip που μόλις ανέβηκε στο YouTube.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, γυρίστηκε εξ ολοκλήρου από την ίδια, στο σπίτι της, με ένα κινητό τηλέφωνο και πολλή φαντασία.

Πώς γεννήθηκε η ιδέα για ένα homemade video clip για το νέο σου τραγούδι με τίτλο «Σ’ αγαπώ»;


«Σκεφτόμασταν με τη Minos EMI/ Universal και την Erodios να κυκλοφορήσουμε τη διασκευή αυτού του τραγουδιού που μεσουρανούσε γύρω στο 2000 περισσότερο από έναν χρόνο. Με την εμφάνιση της πανδημίας η αρχική μας σκέψη ήταν να βγει χωρίς video clip.
Ετοιμάστηκα (επέλεξα τα ρούχα και έκανα το μακιγιάζ μόνη μου), πήρα το κινητό μου και με όποια μέσα διέθετα στο σπίτι -αφού επαγγελματικός εξοπλισμός δεν υπήρχε- έκανα το γύρισμα. Σε αυτή την προσπάθεια με βοήθησε πάρα πολύ ο άνθρωπός μου, αφού εξάντλησε κι αυτός τη δημιουργικότητά του και έγινε εκπληκτικός κάμεραμαν χωρίς να έχει αντίστοιχη εμπειρία στο παρελθόν. Μέσω Διαδικτύου στείλαμε τα πλάνα σε έναν συνεργάτη μας στη Θεσσαλονίκη (Bodega Visuals) για μοντάζ και ευτυχώς το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.


Σκέφτηκες την πιθανότητα μήπως μια τέτοια προσπάθεια τσαλακώσει την εικόνα σου;
«Ούτε μια στιγμή. Χαίρομαι που βρήκα την ευκαιρία να κάνω κάτι που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ και να εκφραστώ δημιουργικά», λέει η ίδια στο περιοδικό Gala.

https://www.instagram.com/p/B-1kW3Zhr6B
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved