Βασω Κολλιδά: Αυτή είναι η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί
Showbiz

Βασω Κολλιδά: Αυτή είναι η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί

Η Βάσω Κολλιδά δίνει beauty tips.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για όσα κάνει, ώστε να περιποιείται την επιδερμίδα της, ενώ εκτός από αυτό, αποκάλυψε ποιο πρόβλημα αντιμετώπισε που την οδήγησε στην πόρτα του δερματολόγου.

Έδινες από μικρή ηλικία ιδιαίτερη σημασία στην περιποίηση της επιδερμίδας σου; Ποιο ήταν το πρώτο καλλυντικό που χρησιμοποίησες;

Γενικά έχω ένα καλό DNA, που με βοήθησε πολύ. Άλλωστε το πρόσωπό μου ήταν το εργαλείο της δουλειάς μου. Παλιά χρησιμοποιούσα τα βασικά, όμως μετά την πρώτη εγκυμοσύνη άρχισα να δίνω μεγαλύτερη βάση στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας μου. Όσο για το πρώτο καλλυντικό που χρησιμοποίησα, ήταν μια ενυδατική κρέμα στα 18 μου.

Με το νέο hair look

Αντιμετώπισες ποτέ κάποιο δερματικό πρόβλημα που να σε οδηγήσει στην πόρτα του δερματολόγου;

Ναι, μετά τις εγκυμοσύνες έβγαλα πανάδες σε κάποια σημεία του προσώπου μου. Πήγα απευθείας στον δερματολόγο μου και ξεκίνησα τα χημικά πίλινγκ και τις θεραπείες με οξέα φρούτων.

Σήμερα ποια ρουτίνα περιποίησης ακολουθείς καθημερινά πρωί και βράδυ;

Κάθε πρωί καθαρίζω καλά το πρόσωπο μου βάζω ένα σέρουμ υαλουρονικού οξέος, την ενυδατική μου και φυσικά αντηλιακό προσώπου. Δυο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον εφαρμόζω scrub και μάσκα, ενώ όταν βγαίνω έξω έχω πάντα στην τσάντα μου ένα αναζωογονητικό ενυδατικό νερό, την λευκαντική μου κρέμα, ενώ κάποιες φορές όταν κάνω μπάνιο, απλώνω λάδι καρύδας.

Πηγή: Instyle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved