Τάμτα: «Έχω πάρει απόφαση ότι η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ ήρεμη»
Showbiz

Τάμτα: «Έχω πάρει απόφαση ότι η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ ήρεμη»

Η Τάμτα όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας μένει σπίτι και τηρεί πιστά όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. 

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πώς βιώνει την καραντίνα, πώς περνά στο σπίτι αλλά και τι διδάχτηκε από όλη αυτή την ιστορία.

Πώς έχει διαμορφωθεί η καθημερινότητα σου κατά τη διάρκεια της καραντίνας;
« Σκέφτομαι πάρα πολύ, μαγειρεύω, μιλάω με τους συνεργάτες μου, ανησυχώ για την έκβαση όλου αυτού του πράγματος σε παγκόσμιο επίπεδο, «τσακώνομαι» με την τεχνολογία, αφού προσπαθώ να τη χρησιμοποιήσω αλλά δεν το έχω και τόσο, και δοξάζω τον Θεό. Είμαι ευγνώμων γιατί έχω περάσει άλλους δύο εγκλεισμούς λόγω πολέμου στη χώρα μου, και μάλιστα σε πάρα πολύ χειρότερες συνθήκες. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα, για οποιονδήποτε λόγο, να ζήσω αντίστοιχες καταστάσεις ξανά. Αλλά αφού συνέβη, είμαι ευγνώμων που οι συνθήκες στις οποίες το περνάω όλο αυτό είναι καλύτερες απ' ό,τι τις προηγούμενες φορές. Οπως και να ‘χει, εύχομαι να περάσει ο εφιάλτης αυτός με τις λιγότερο δυνατές απώλειες.


Τι είναι αυτό που φοβάσαι;
«Φοβάμαι για τη μαμά μου που είναι μεγάλη σε ηλικία και για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε πιο ευάλωτη κατάσταση - και επομένως, είναι περισσότερο εκτεθειμένοι απέναντι στον ιό. Στενοχωριέμαι όταν ακούω για τους θανάτους και αποφεύγω να ενημερώνομαι σε σχέση με αυτό»


Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν λήξει η καραντίνα;
« Δεν μπορώ να ιεραρχήσω τις επιθυμίες μου. Σίγουρα θέλω να δω την οικογένειά μου και να τους αγκαλιάσω όλους χωρίς τους περιορισμούς του social distancing, να δω τους φίλους μου, να μπω στο στούντιο. Είναι όλα αυτά τα μικρά και μεγάλα πράγματα που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε δεδομένα και πλέον έχουν αποκτήσει
μεγαλύτερη αξία»


Θα έλεγες ότι σε άλλαξε όλο αυτό που ζούμε και αν ναι, με ποιον τρόπο;
«Εχω πάρει απόφαση ότι η ζωή μου Θα έχει πάντα δοκιμασίες. Δεν θα είναι πότε ήρεμη. Ξεκινώντας από τα προσωπικά μου βιώματα στη Γεωργία, την πολιτική κατάσταση στη χώρα μου εκείνη την περίοδο, και συνεχίζοντας με την οικονομική κρίση του 2008, αλλά και την πανδημία του 2020. Όλα αυτά που έχω βιώσει με πεισμώνουν, με ωθούν να παλέψω και με κάνουν πιο δυνατή. Είμαι οπαδός της άποψης «ό,τι και να συμβαίνει, έρχεται πάντα μια καλύτερη μέρα», εξομολογείται η ίδια στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved