Είναι ο γιος γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας και σίγουρα δεν πάει ο νους σας με τίποτα!
Showbiz

Είναι ο γιος γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας και σίγουρα δεν πάει ο νους σας με τίποτα!

Ο γιος της μεγάλωσε και της μοιάζει αρκετά! Είναι 17 χρονών και έχει το δικό του στυλ!

Με αφορμή την γιορτή του δημοσίευσε μία φωτογραφία του και πάθαμε πλάκα με το πόσο μεγάλωσε ο μοναχογιός της τραγουδίστριας, ο Γιώργος της.

Συγκεκριμένα έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια και γλυκιά μανούλα: «Ο Γιωργος μου…

Θα μου πείτε ότι είναι γιος μου γίαυτο τον βλέπω με τα δικά μου μάτια. Οκ, ναι μπορεί να είναι και αυτό. Όμως ο Γιωργος μου, είναι ένα υπεροχο, ένα καλό παιδί, ένα φιλότιμο παιδί. Ήρεμος, σκεπτόμενος, χωρίς πολλά λόγια αλλά συχνά πολύ ουσιαστικά λόγια. Όταν έρχονται φίλοι, γνωστοί, καθηγητες του και μου λένε, «να τον χαίρεσαι, είναι ένα πολύ καλό παιδί» νιώθω μια συγκίνηση να με κατακλύζει. Να είσαι καλά , υγιής και τυχερος. Χρόνια πολλά αγόρι μου όμορφο.»!

Η τραγουδίστρια είχε πει παλιότερα σε συνέντευξή της για το παιδί της: «Ήρθε τυχαία και αποφάσισα να τον κρατήσω. Ήμουν και στην κατάλληλη ηλικία. Αν μου είχε τύχει στα 25, μπορεί να είχα πάρει διαφορετική απόφαση. Ήταν και πολύ κοντά χρονικά με τον θάνατο του πατέρα μου και το είδα και λίγο συναισθηματικά, σαν κάτι μεταφυσικό. Σαν να φεύγει μια ψυχή και να έρχεται μια άλλη. Και γι’ αυτό τον έβγαλα και Γιώργο, το όνομα του πατέρα μου... Βλέπεται με τον πατέρα του κανονικά και δεν έχει κανένα πρόβλημα».

Και είχε πει: «Το ότι τον μεγαλώνω μόνη μου έχει τις δυσκολίες του κυρίως για μένα και όχι για αυτόν. Ορισμένες φορές με βοηθάει η μητέρα μου και άλλες φορές τον παίρνω μαζί μου. Γενικά όμως είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει πολύ κοντά μου. Τα καλοκαίρια είναι συνέχεια μαζί μου. Η δουλειά μου είναι τέτοια που μου επιτρέπει να είμαι στο σπίτι όταν είναι και αυτός».

Μήπως καταλάβατε ποιανής τραγουδίστριας είναι ο 17χρονος γιος;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved