Καζάκος – Μαρτζούκου: Το υπέροχο σπίτι τους σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή! H vintage διακόσμηση
Showbiz

Καζάκος – Μαρτζούκου: Το υπέροχο σπίτι τους σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή! H vintage διακόσμηση

Ένα σπίτι που σε «ταξιδεύει» σε μια άλλη εποχή με την υπέροχη vintage διακόσμηση δια χειρός Ιωάννας Μαρτζούκου

Το ζευγάρι αν και είναι αρκετά χρόνια μαζί έχει καταφέρει να διατηρήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γιος τους είναι η απόλυτη προτεραιότητα και των δυο και παρά το γεγονός τόσο η Ιωάννα με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες τόσο και ο Κωνσταντίνος με τα γυρίσματα και το θέατρο, πάντα φροντίζουν να περνούν όμορφες στιγμές με το παιδί τους.

Και τις περισσότερες από αυτές τις περνούν μέσα στο πανέμορφο σπιτικό τους.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό της Ιωάννας, το σπίτι τους είναι μαγικό, γεμάτο vintage αντικείμενα, φωτογραφίες και όλα διακοσμημένα με το υπέροχο στιλ της γυναίκας του ηθοποιού.

«Η οικογένεια είναι η βάση του κάθε ανθρώπου. Είναι αυτό που του χαρίζει δύναμη, πάθος και του δίνει λόγο στον αγώνα που κάνει. Αγωνιζόμαστε για αυτούς που αγαπάμε. Αλλά και για τους εαυτούς μας.

Σίγουρα το επάγγελμα του ηθοποιού δεν είναι το ιδανικό για έναν οικογενειάρχη, διότι πολλές φορές χρειάζεται να απουσιάζουμε λόγω περιοδειών ή υπάρχουν δύσκολα ωράρια, με γυρίσματα το πρωί και θέατρο το βράδυ. Χρειάζεται πολύ δέσιμο και κατανόηση στην οικογένεια για να κρατήσουν οι σχέσεις», είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Δες το από γωνιά σε γωνιά στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved