My style rocks: Κι όμως έκαναν πρόταση σε Σταρ Ελλάς να μπει στο παιχνίδι
Showbiz

My style rocks: Κι όμως έκαναν πρόταση σε Σταρ Ελλάς να μπει στο παιχνίδι

Μια πολύ όμορφη κοπέλα, η οποία έχει πάρει και τίτλο ομορφιάς, αποκάλυψε ότι τής έγινε πρόταση για το My Style rocks.

Νέα, όμορφη,έξυπνη και πολυπράγμων, η Ευτυχία, έχοντας ιδρύσει δύο επιχειρήσεις και προωθώντας την εικόνα της μέσω social media με απόλυτο σεβασμό στον εαυτό της και τους γύρω της. μοιάζει να είναι μια άξια influencer της νέας γενιάς.

ΖΩΗ ΜΙΧΑ: Ευτυχία, ξεκίνησες την καριέρα σου ως μοντέ­λο, και μάλιστα κέρδισες τον τίτλο της Β’ Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του 2012. Πώς ήταν η εμπειρία σου στον χώρο της μόδας;

ΕΥΤΥΧΙΑ ΛΑΖΑΡΟΥ: Ο χώρος της μόδας μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον από μικρή ηλικία. Έτσι, ξεκίνησα να δου­λεύω ως μοντέλο και όντως το 2012 έλαβα μέρος και στα καλλιστεία. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και με τον τίτλο που κέρδισα στον αντίστοιχο διαγωνισμό ως Miss Greece στην Ιαπωνία είχα την τύχη να δουλέψω αρκετά και στο εξωτερικό ως μοντέλο.

Ζ.Μ.: Ισχύει ότι σου έγινε πρόταση να συμμετάσχεις στο My Style Rocks;

Ε.Λ.: Η αλήθεια είναι ότι μου έχει γίνει πρόταση για αρκετά reality shows, ένα από αυτά ήταν και το My Style Rocks. Μου αρέσει πολύ η εκπομπή και όσο προλαβαί­νω την παρακολουθώ. Λόγω φορτωμένου προγράμματος όμως πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να δώσω το 100%, οπότε αποφάσισα να μη λάβω μέρος. Ίσως μελλοντικά να καταφέρω να συμμετάσχω οε κάποια παραγωγή που να με ενδιαφέρει και να είναι στο στιλ μου.

Z.M.:Ασχολείσαι πολύ ενεργά και με το Instagram. Το αντιμετωπίζεις ως εργαλείο δουλειάς ή είναι απλώς κάτι που σου αρέσει και το εξελίσσεις;

Ε.Λ.: To Instagram είναι η τέλεια πλατφόρμα κοινωνικών Μέσων για τη σύγχρονη κοινωνία και τον πολιτισμό. Φυσι­κά, με έχει βοηθήσει πολύ και στη δουλειά μου, αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι που μπορείς να έχεις άμεση επαφή με φίλους και followers ανά πάσα στιγμή.

Ζ.Μ.: Πώς φαντάζεσαι το μέλλον; Σκέφτεσαι να κάνεις κι άλλες επιχειρηματικές κινήσεις; Έχεις μήπως ήδη κάποιο νέο project στο μυαλό σου;

Ε.Λ.: Η αλήθεια είναι πως ήδη έχω κάποια καινούρια projects ο ιο μυαλό μου, αλλά προς το παρόν θέλω να επι­κεντρωθώ στο Ellyz Athens και να το εξελίξω όσο περισσότερο μπορώ. Ερχεται καλοκαίρι και πρέπει να έχουμε τον πιο τέλειο χώρο για να απολαμβάνουμε το καφεδάκι μας στον ήλιο.

Πηγή: Instyle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved