Ελένη Μενεγάκη:  Δείτε τι αποκάλυψε on air για την πεντάχρονη Μαρίνα της (Video & Photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τι αποκάλυψε on air για την πεντάχρονη Μαρίνα της (Video & Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη  έκανε μία αποκάλυψη για τη μικρή Μαρίνα της.

Η παρουσιάστρια με αφορμή τον συνεργάτη της, Πέτρο Συρίγο, που μετά από καιρό ήταν ξανά στο πλατό της εκπομπής και θα έφτιαχνε μία υπέροχη τούρτα, αναφέρθηκε στα γενέθλια της μικρής της κόρης, που ήταν πριν από σχεδόν τέσσερις εβδομάδες.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου είχε γενέθλια στις 29 Μαρτίου και λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και των αυστηρών μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση, η μικρή γιόρτασε τα πέμπτα γενέθλιά της διαφορετικά!

Ως συνήθως, όπως έχει πει και η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, διοργανώνει ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων στο σπίτι της και φτιάχνει η ίδια με τα χεράκια της πολλές νοστιμιές για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της. Όμως, λόγω των συνθηκών που βιώνει η χώρα μας αλλά και όλος ο πλανήτης με τον κορονοϊό, η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε τα γενέθλια της Μαρίνας της οικογενειακά… Η Ελένη έφτιαξε την τούρτα και η Μαρίνα Παντζοπούλου έσβησε τα κεράκια της έχοντας δίπλα της τη μαμά, τον μπαμπά της και τα αδέρφια της.

Η Μαρίνα δεν πήρε κάποιο δωράκι εκείνη την ημέρα, αλλά ζήτησε από τη μαμά της να μπει στην κουζίνα και να της φτιάξει τούρτα. Η Ελένη δεν είχε ξαναφτιάξει τούρτα και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, αλλά έπρεπε!

Θυμάσαι την τούρτα που έφτιαξε; Δες την στην gallery αλλά δες και πώς έφτιαξε την τούρτα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved