Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Αλίκης Κατσαβού που δεν γνώριζε κανείς! (photos)
Showbiz

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Αλίκης Κατσαβού που δεν γνώριζε κανείς! (photos)

Πάνε σχεδόν δυόμιση μήνες από την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε για το μεγάλο ταξίδι και ακόμα είναι νωπά η θλίψη και ο πόνος για τους οικείους του και όλους όσοι τον αγάπησαν μέσα από την τεράστια καριέρα του. 

Η τελευταία γυναίκα της ζωής του, η Αλίκη Κατσαβού, μετά από 7 χρόνια έκανε Πάσχα χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο, ο οποίος φυσικά τής λείπει πολύ.

Η ηθοποιός και θεατρική επιχειρηματίας το διάστημα που πέρασε, το βίωσε με πολλή θλίψη αλλά και πολλή δημιουργικότητα μαζί με τον γιο που έχει αποκτήσει με τον αξέχαστο ηθοποιό, τον μικρό Φοίβο Βουτσά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Λοιπόν, αποκάλυψε και μία μεγάλη αλλαγή που ήρθε στη ζωή της και την οποία δεν γνώριζε κανείς.

Όπως παραδέχτηκε λοιπόν με δηλώσεις της, ζει πλέον σε μία άλλη γειτονιά από αυτή που γνωρίζαμε. Μαμά και γιος δεν ζουν πλέον στο Κολωνάκι όπως παλιά αλλά έχουν μετακομίσει στη γειτονιά εκείνης στο Νέο Κόσμο. Η ίδια είπε:

«Φύγαμε από το Κολωνάκι όσο ζούσε ο Κώστας, τότε μετακομίσαμε, ένα χρόνο πριν, τον Απρίλιο. Του άρεσε πολύ η γειτονιά του Νέου Κόσμου, αλλά και στη γειτονιά άρεσε πολύ ο Κώστας. Κατέβαινε κι έπαιζε Τζόκερ».

Ουσιαστικά λοιπόν, η Αλίκη Κατσαβού με τον γιο της κάνουν μία νέα αρχή, γυρνούν οριστικά σελίδα στη ζωή τους, χωρίς όμως ποτέ να ξεχάσουν τον αγαπημένο τους Κώστα Βουτσά. Άλλωστε, όπως και η ίδια η Αλίκη Κατσαβού έχει παραδεχτεί, ο σύζυγός της θα παραμείνει για πάντα ζωντανός όχι μόνο στην ψυχή και την καρδιά των οικείων του αλλά και στη μνήμη όλων των θαυμαστών του μέσα από τις σπουδαίες ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved