Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της συζύγου του: «Η δική μας Ανάσταση αργεί ακόμα»
Showbiz

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της συζύγου του: «Η δική μας Ανάσταση αργεί ακόμα»

Συγκινεί η Εβελίνα Βαρσάμη μιλώντας, μετά από καιρό, για τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Αγγελίδη ο οποίος μετά από σοβαρό τροχαίο τον Δεκέμβριο του 2017 καθηλώθηκε στο κρεβάτι. 

«Επιτέλους μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια είμαστε σπίτι. Μετά από 2.5 χρόνια συνεχούς αγώνα για τη λειτουργική αποκατάστασή του Κωνσταντίνου.

Όλον αυτό τον καιρό ανεβαίνουμε μαζί έναν Γολγοθά. Η δική μας Ανάσταση αργεί ακόμα. Την ψυχή μας όμως φωτίζει η προσπάθεια του Κωνσταντίνου που μας έχει συγκινήσει» αποκαλύπτει η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη στη Realnews.

Είναι η γυναίκα που δεν έλειψε ούτε στιγμή από το πλευρό του σε όλον αυτόν τον αγώνα που έκανε ο γνωστός παρουσιαστής για να κρατηθεί στη ζωή.

Πλέον, μετά από πολλές προσπάθειες και προβλήματα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βρίσκεται στο σπίτι του και απολαμβάνει την ηρεμία αλλά και την οικογενειακή θαλπωρή που του προσφέρουν η γυναίκα του και ο γιος του.

Η Εβελίνα Βαρσάμη αρκείται να πει στην ίδια συνέντευξη: «Η αγάπη όλων σας σε αυτή τη δοκιμασία είναι ένα ψυχικό στήριγμα, που δίνει σε μένα και στον γιο μας κουράγιο για να συνεχίσουμε.

Οι ευχές σας τις άγιες αυτές ημέρες, παρά τα προβλήματα της περιόδου είναι αναρίθμητες. Ευχόμαστε σε κάθε σπίτι που δοκιμάζεται, δύναμη και κουράγιο. Ζήστε με τους αγαπημένους σας αυτές τις δύσκολες στιγμές, μοιραστείτε αγάπη και νιώστε ευγνώμονες που έχετε υγεία, το σπουδαιότερο αγαθό. Από καρδιάς σας ευχαριστούμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved