Τα φετινά γενέθλια της Νικολέτας Ράλλη θα της μείνουν αξέχαστα! Δεν θα πιστεύετε γιατί! (photos)
Showbiz

Τα φετινά γενέθλια της Νικολέτας Ράλλη θα της μείνουν αξέχαστα! Δεν θα πιστεύετε γιατί! (photos)

Θες επειδή τα γιόρτασε εν μέσω καραντίνας; Θες επειδή η ίδια διανύει την πρώτη εγκυμοσύνη της; Θες γιατί δέχτηκε μία βροχή από υπέροχες ευχές και πολλή αγάπη; Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι λόγοι που τα φετινά γενέθλια της Νικολέτας Ράλλη θα τής μείνουν αξέχαστα! 

Οι λόγοι πολλοί και μάλιστα οι στενοί φίλοι της έκαναν ό,τι περνούσαν από το χέρι τους για να μην ξεχάσει ποτέ η ίδια αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Η όμορφη παρουσιάστρια και blogger του queen.gr χθες έσβησε το ένα και μοναδικό κερί της... ιδιαίτερης τούρτας που επέλεξε. Τι ήταν αυτή η τούρτα; Ένα... καρπούζι! Ναι, σωστά διαβάσατε.

Η Νικολέτα Ράλλη, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της πρώτης εγκυμοσύνης της, με χαμόγελο και θετική σκέψη, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω καραντίνας, απόλαυσε αυτή την τόσο όμορφη ημέρα με τον δικό της τρόπο.

Ανέβασε μάλιστα και φωτογραφία της την ώρα που έσβηνε το ένα και μοναδικό κεράκι της τούρτας-καρπούζι που είχε επιλέξει και δέχτηκε τις θερμότερες ευχές από τους καλούς της φίλους.

Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ παρά πολύ, ολους για τις ευχές σας και τον καθένα ξεχωριστά! Εάν είναι κάτι σίγουρο πέρα του ότι μεγάλωσα έναν χρόνο, είναι ότι αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα... Να περνάτε όμορφα και υπομονή♥️».

Η Νικολέτα μάλιστα ανέβασε σε stories όλες τις φωτογραφίες με τις ευχές που της έστειλαν οι φίλοι της, οργανώνοντας ένα... ξεχωριστό πάρτι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα ξεχωριστά γενέθλια της Νικολέτας Ράλλη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved