Τούς ήθελαν να χωρίζουν εν μέσω καραντίνας και εκείνοι το διαψεύδουν! Γιατί πέρασαν χωριστά το Πάσχα
Showbiz

Τούς ήθελαν να χωρίζουν εν μέσω καραντίνας και εκείνοι το διαψεύδουν! Γιατί πέρασαν χωριστά το Πάσχα

Όλα καλά για ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, που παρά τα όσα λέγονταν τις τελευταίες ημέρες, οι δυο τους συνεχίζουν να είναι μαζί και ευτυχισμένοι! 

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο οι οποίοι ναι μεν πέρασαν χωριστά τις άγιες μέρες του Πάσχα, όμως είχαν σοβαρό λόγο.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, το ζευγάρι έζησε χωριστά για λίγες μέρες καθώς η νικήτρια του Survivor και πρωταθλήτρια στίβου βρέθηκε για το Πάσχα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κατερίνη.

Πέρασε με την οικογένειά της τις γιορτινές μέρες και εκείνος με τους δικούς του εδώ στην Αθήνα, όμως ούτε για μία στιγμή δεν τέθηκε σε κίνδυνο η σχέση και ο έρωτάς τους.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι στο παρελθόν είχε χωρίσει για ένα μικρό διάστημα, όμως από ό,τι αποδείχτηκε δεν αντιμετώπιζαν τόσο σοβαρό πρόβλημα στη σχέση τους ώστε να δώσουν τέλος στον έρωτά τους.

Γι' αυτό και μετά από συζήτηση αποφάσισαν να είναι ξανά μαζί. Από τότε απολαμβάνουν τον έρωτά τους και μάλιστα ζουν και κάτω από την ίδια στέγη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή για τον φημολογούμενο χωρισμό του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved