55 Χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος: Η συναυλία με μεγάλους καλλιτέχνες που καθήλωσε το κοινό!
Showbiz

55 Χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος: Η συναυλία με μεγάλους καλλιτέχνες που καθήλωσε το κοινό!

Μοναδικές στιγμές, γεμάτες αγαπημένα τραγούδια με την υπογραφή του Χρήστου Νικολόπουλου και δυνατές ερμηνείες, χάρισαν μεγάλοι καλλιτέχνες που ένωσαν τις φωνές τους στη συναυλία για τα 55 χρόνια του σπουδαίου συνθέτη.

Περισσότεροι από 40.000 θεατές βρέθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο εμβληματικό στάδιο της Αθήνας, για τη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που διοργάνωσε ο ΣΚΑΙ και ήταν αφιερωμένη στον Χρήστο Νικολόπουλο.



Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Γιάννα Βασιλείου, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μανώλης Λιδάκης, Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος και Παναγιώτης Τσαφαράς ένωσαν, αφιλοκερδώς, τις φωνές τους και ερμήνευσαν, ο καθένας με τον ξεχωριστό και μοναδικό του τρόπο, μερικά μόνο από τα διαχρονικά, χιλιοτραγουδισμένα και αγαπημένα κομμάτια.


Η συναυλία «55 Χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος», που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΙ το βράδυ της Κυριακής 26 Απριλίου «μαγεύοντας» το κοινό και τηλεοπτικά, κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα με την επιμέλεια της Panik Platinum.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved