Βάσω Λασκαράκη: Μπήκε στην κουζίνα με τις πυτζάμες κι έφτιαξε σπιτικό παγωτό! Καρέ καρέ η συνταγή
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Μπήκε στην κουζίνα με τις πυτζάμες κι έφτιαξε σπιτικό παγωτό! Καρέ καρέ η συνταγή

Επιτέλους το είδαμε κι αυτό!

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας να βλέπαμε τον άντρα της, Λευτέρη Σουλτάτο στην κουζίνα του σπιτιού τους να ετοιμάζει όλες εκείνες τις υπέροχες συνταγές που μοιραζόταν με τους followers του, όμως αυτή τη φόρα το ζευγάρι μας έκανε την έκπληξη!

Και ποια είναι αυτή; Είδαμε την αγαπημένη ηθοποιό, Βάσω Λασκαράκη, να μπαίνει στην κουζίνα του σπιτιού με τις πυτζάμες της παρακαλώ και να ετοιμάζει μια σούπερ συνταγή για σπιτικό παγωτό!

Αυτή τη φορά οι ρόλοι αντιστράφηκαν αφού η Βάσω μαγείρευε και ο Λευτέρης κατέγραφε στη βίντεο καρέ καρέ όλη τη διαδικασία.

«Σήμερα κάναμε πειράματα. Φτιάξτε κι εσείς σπιτικό παγωτό με φρούτα κρέμα γάλακτος και μέλι και milkshake •Κάμερα : Λευτέρης Σουλτάτος •Μοντάζ σκηνοθεσία επιμέλεια σχολιασμός by me …», έγραψε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη. Τα υλικά για το υπέροχο σπιτικό παγωτό, όπως κι εσύ θα δεις στο βίντεο αναλυτικά είναι ελάχιστα. Θα χρειαστείς μόνο φρούτα επιλογής σου, εκείνη επέλεξε ένα φρούτο εποχής που είναι οι φράουλες, μέλι και κρέμα γάλακτος.

Δες το βίντεο αλλά και τις φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved