Ελένη Μενεγάκη: Έχεις δει τις αγαπημένες γωνιές της στον παράδεισό της, στα Άχλα; (Photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Έχεις δει τις αγαπημένες γωνιές της στον παράδεισό της, στα Άχλα; (Photos)

Ο επίγειος παράδεισος της Ελένης Μενεγάκη δεν είναι άλλος από τα Άχλα της Άνδρου, εκεί που γνώρισε τον άντρα της Μάκη Παντζόπουλου

Και μπορεί όλοι να ξέρουμε ποιο είναι το αγαπημένο μέρος της, όμως δεν γνωρίζουμε τις αγαπημένες γωνιές της στο νησί.

Η παραλία Άχλα βρίσκεται βορειοανατολικά του νησιού της Άνδρου, βόρεια της Χώρας και κάτω από το χωριό της Βουρκωτής. Δεν είναι τυχαίο που η παραλία Άχλα χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο όμορφες της Ελλάδας. Έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει και φυσικά μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε ζηλέψει την παραλία και όχι μόνο!

Όταν λοιπόν ο καιρός φτιάχνει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και αυτό για την Ελένη Μενεγάκη ένα πράγμα μόνο σημαίνει: Όναρ, Άχλα, Άνδρος.

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το νησί, έχει δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες και μας έχει δείξει τις ομορφιές του.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν παραλείπει, με κάθε ευκαιρία, να μιλάει μέσω της εκπομπής της για την αγάπη της για το νησί, το οποίο επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία και τώρα που έχει καιρό να πάει λόγω της πανδημίας το έχει αναφέρει αρκετές φορές και ανυπομονεί να το επισκεφτεί με την οικογένειά της.

Εμείς σας δείχνουμε τις αγαπημένες γωνιές της στα Άχλα αλλά και τις υπέροχες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει από τον επίγειο παράδεισό της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved