Μαρία Κίτσου: Έτσι αδυνάτισε η Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες εν μέσω καραντίνας! (Photos & Video)
Showbiz

Μαρία Κίτσου: Έτσι αδυνάτισε η Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες εν μέσω καραντίνας! (Photos & Video)

Η Μαρία Κίτσου έχασε κιλά εν μέσω καραντίνας!

Η τηλεοπτική Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε μεταξύ άλλων στο Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου, που ήταν καλεσμένη ότι όντως αδυνάτισε.

Πώς όμως έχασε κάποια κιλά μέσα σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε ενάμιση μήνα;

Η τηλεοπτική Λενιώ τόνισε ότι σταμάτησε μία αγωγή που έκανε, ξεκίνησε σωστή διατροφή, έκανε διάδρομο σχεδόν κάθε μέρα και έτσι έχασε τα κιλά που ήθελε και είναι πια στο κανονικό της βάρος.

Συγκεκριμένα τόνισε: "Είχα πάρει κάποια κιλά γιατί έκανε μια ορμοθεραπεία, τη σταμάτησα και τώρα φτάνω στα κανονικά κιλά μου"!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου βλέποντάς την της είπε: "Είσαι ο μόνος άνθρωπος που βλέπω εν μέσω καραντίνας και έχεις χάσει κιλά… Σου πάει η καραντίνα Μαρία Κίτσου"!

Η ίδια παραδέχθηκε πως η καραντίνα «της πάει», γιατί "είχα συνηθίσει από τα γυρίσματα που δεν είχα κοινωνική ζωή, οπότε δεν έβγαινα πολύ και είναι ευκαιρία να χαρώ το σπίτι μου, να κάνω τους διαλογισμούς και τους απολογισμούς μου".

Η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εμφανέστατη και αναμένουμε να την δούμε να επιστρέφει στο Διαφάνι και να μας εντυπωσιάζει όχι μόνο με την ερμηνεία της αλλά και με την παρουσία της!

Δείτε όλα όσα είπε για τα κιλά που έχασε, αλλά και τη μεγάλη της αλλαγή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved