Δέσποινα Βανδή: Δεν μαγειρεύει μόνο! Στέλνει και «Μετακίνηση 6» για άθληση στο Καβούρι! (photos)
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Δεν μαγειρεύει μόνο! Στέλνει και «Μετακίνηση 6» για άθληση στο Καβούρι! (photos)

Καιρός για άθληση και γυμναστική μέχρι να χαθούν τα -πιθανόν- περιττά κιλά που μπορεί να έβαλε τις μέρες του Πάσχα η Δέσποινα Βανδή

Γιατί η αλήθεια είναι πως η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, τις μέρες της καραντίνας, έβγαλε προς τα έξω όλη της τη δημιουργικότητα στα μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, προτείνοντάς μας εκλεκτά παραδοσιακά εδέσματα όπως τσουρέκια και κουλουράκια ή μία φοβερή πάβλοβα με φράουλες και φρέσκια σαντιγί.

Ωραία όλα αυτά αλλά κάποια στιγμή που θα έρθουμε όλοι και όλες αντιμέτωποι με τη ζυγαριά και τον καθρέφτη μας, η αλήθεια δεν θα μας αρέσει καθόλου.

Και επειδή η Δέσποινα Βανδή προνοεί πάντα ώστε να μη βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων, δεν γυμνάζεται μόνο στο σπίτι αλλά αθλείται και εκτός αυτού.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, την απαθανάτισε με αθλητική περιβολή να περπατάει στο Καβούρι μαζί με έναν φίλο της. Η Δέσποινα Βανδή, εντελώς άβαφτη και με στυλ που ξεχωρίζει ακόμα και για... Μετακίνηση 6, έδειξε να απολαμβάνει τον περίπατό της ο οποίος σίγουρα δεν ήταν σύντομος.

Άλλωστε η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από το instagram της πως περπατά καθημερινά πολλά χιλιόμετρα καθώς της αρέσει πολύ η διαδικασία και την κάνει να νιώθει ευεξία. Άλλωστε, γενικότερα της αρέσει να μένει σε φόρμα και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να απολαμβάνει τον περίπατό της.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον περίπατό της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved