Τόνια Σωτηροπούλου: Έχει γενέθλια και θα εκπλαγείς μόλις μάθεις την ηλικία της (Photos)
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Έχει γενέθλια και θα εκπλαγείς μόλις μάθεις την ηλικία της (Photos)

Μπορεί η Τόνια Σωτηροπούλου να μην έχει κάνει σχετική ανάρτηση όμως μάθαμε πως έχει γενέθλια μέσα από το Instagram της κολλητής της φίλης, Ευγενίας Σαμαρά.

Η ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί και μέσω social media στην φίλη της, επίσης ηθοποιό με ένα μήνυμα τρυφερό και άκρως συγκινητικό.

«Κορίτσι μου, μετά από 6 χρόνια γνωριμίας συνεχίζεις να με φωτίζεις, να με ωριμάζεις, να με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Συνεχίζεις να με κάνεις να πιστεύω στη φιλία και στον εαυτό μου, να είμαι ευγνώμων, να είμαι δοτική, να αναζητώ, να διεκδικώ. Είσαι από τις πιο όμορφες ψυχές που γνωρίζω! Σ’ευχαριστώ για όλα αυτά και αλλά τόσα! Είμαι και θα είμαι εδώ για να γελάμε, να κλαίμε, να φιλοσοφούμε, να ταξιδεύουμε, να δουλεύουμε, να χορεύουμε.

Είμαι και θα είμαι εδώ γιατί σίγουρα δεν είμαι καμιά χαζή να φύγω από τέτοιο λαχείο! 😂😂 @toniasotiropoulou ΣΕ ΑΓΑΠΩ. Χρόνια σου πολλά, γεμάτα με καταπληκτικές εμπειρίες ❤️❤️❤️❤️ΥΓ:Η φωτό από εκδρομη του συλλόγου “η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά“», έγραψε και θα πάθεις πλάκα μόλις δεις πόσο χρονών είναι!

Η Τόνια Σωτηρόπουλου τα φετινά της γενέθλια θα τα περάσει λίγο διαφορετικά αφού λόγω καραντίνας δεν θα μπορέσει να δει τους φίλους της και να γιορτάσει μαζί τους, ωστόσο θα τα περάσει με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια!

Μπες στη gallery και θα μάθεις την ηλικία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved