Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι είναι το κορμί της, τρεισήμισι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της! (photos)
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι είναι το κορμί της, τρεισήμισι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της! (photos)

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι νέα μανούλα και απολαμβάνει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της με τον νεογέννητο γιο της, ο οποίος ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο.

Η όμορφη παρουσιάστρια και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη σίγουρα περνάει τελείως διαφορετικά από όλους εμάς την καραντίνα αφού χαίρεται τις στιγμές που βιώνει μαζί με τον μοναχογιό της.

Αφού πέρασε το πρώτο δύσκολο διάστημα των σαράντα ημερών που μητέρα και γιος βρίσκουν τον τρόπο επικοινωνίας τους και βιώνουν μαζί αυτή τη νέα και τόσο όμορφη πραγματικότητα, ήρθαν τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορονοϊού για να παρατείνουν αυτή την περίοδο.

Και η νέα μανούλα μόνο δυσαρεστημένη δεν ήταν από αυτή την εξέλιξη αφού είχε στη διάθεσή της όλο τον χρόνο για να χαρεί αυτές τις μοναδικές στιγμές με τον μικρό πρίγκιπά της τον οποίο, έχει αποφασίσει με τον σύζυγό της Νίκο Ισιγόνη να τον βαφτίσουν Γιώργο.

Το ζευγάρι απολαμβάνει μαζί την περίοδο της καραντίνας όμως δείχνει να αρέσει και στους δύο η συνθήκη "μένουμε σπίτι" αφού έχουν όλο τον χρόνο να απολαύσουν την οικογενειακή θαλπωρή και κυρίως να γνωρίσουν τον γιο τους που ήρθε στη ζωή για να αλλάξει μία για πάντα την καθημερινότητά τους.

Παρά το γεγονός ότι η Μαντώ Γαστεράτου έχει γεννήσει μόλις πριν από τρεις μήνες, κατάφερε να χάσει πολύ γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης και έχει επιστρέψει στην τέλεια σιλουέτα που είχε και πριν μείνει έγκυος. Το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram συχνά, θέλοντας να μοιραστεί με τους φίλους της τις όμορφες στιγμές που περνάει στην ανοιξιάτικη φύση με τον γιο της στη βόλτα τους.

Δείτε πώς είναι σήμερα η όμορφη παρουσιάστρια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved