Τραγουδιστές σε καραντίνα! Δείτε πώς περνούν τις ημέρες αποχής από τις πίστες (Photos)
Showbiz

Τραγουδιστές σε καραντίνα! Δείτε πώς περνούν τις ημέρες αποχής από τις πίστες (Photos)

«Καραντινάτο» δίμηνο αποχής από τις μεγάλες πίστες για τους πρωταγωνιστές της νυχτερινής διασκέδασης που ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας, έμειναν σπίτι και ασχολήθηκαν με τα χόμπι τους!

Κοιμήθηκαν ολόκληρα 8ωρα, έγραψαν τραγούδια, στήριξαν φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, γυμνάστηκαν σκληρά, μαγείρεψαν, έπαιξαν με τους τετράποδους φίλους τους, τραγούδησαν σε live streaming, ενώ δεν έλειψαν και τα πιο παράδοξα, με τον Σταμάτη Γονίδη να… σπάει την καραντίνα για μια σπανακόπιτα, τον Πάνο Μουζουράκη να εξελίσσεται σε Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, τον Στέλιο Ρόκκο να ποτίζει τα λουλούδια στον κήπο του και την Μπέσσυ Αργυράκη να ταΐζει γάλα με μπιμπερό νεογέννητα γατάκια.

Μέσα στην πανδημία γυρίστηκαν βιντεοκλίπ με κινητό τηλέφωνο και κυκλοφόρησαν νέα τραγούδια που «ανέβηκαν» σε γνωστές διαδικτυακές πλατφόρμες, με τα views των fans τους να αυξάνονται κατά χιλιάδες ανά ώρα! Όλοι ευχαριστημένοι, λοιπόν.

Σταμάτης Γονίδης

Τήρησε τα μέτρα της καραντίνας μέχρι την ημέρα που του ήρθε λιγούρα για μια σπανακόπιτα και την «έσπασε».

Ο Σταμάτης Γονίδης και η σύζυγός του Κατερίνα Κουργιουξίδου γενικότερα έμειναν σπίτι, ακολουθώντας πιστά όλα τα μέτρα κατά της θανατηφόρας πανδημίας, με τον δημιουργό άλλοτε να ρίχνει «στροφές» ζεϊμπέκικου στο σαλόνι κι άλλοτε να γράφει πυρετωδώς τραγούδια.

Μια ημέρα έσπασε την καραντίνα, πετάχτηκε στη Γλυφάδα, αγόρασε σπανακόπιτες και στην επιστροφή έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας. Από τότε δεν έχει κουνήσει ρούπι…

Στέλιος Ρόκκος

Ο Στέλιος Ρόκκος μόλις έμαθε για την επιδημία, πήρε τη σύζυγό του Ελένη Γκόφα κι έφυγαν για τη Λήμνο, όπου διατηρεί ένα υπέροχο σπίτι κι ένα άρτια εξοπλισμένο ξυλουργείο, όπου δημιουργεί τα δικά του έργα τέχνης και χρηστικά έπιπλα.

Ο ίδιος στήριξε οικονομικά τις υγειονομικές δομές του νησιού, έμαθε να ποτίζει τον κήπο όταν η κατάσταση στο σπίτι γινόταν… έκρυθμη με τη σύζυγό του, ενώ έγραψε και πολλά τραγούδια.

Δείτε κι άλλους στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved