Νικολέτα Ράλλη: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της (Photos)
Showbiz

Νικολέτα Ράλλη: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της (Photos)

Τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Νικολέτα Ράλλη.

Η όμορφη παρουσιάστρια και blogger του queen.gr ζει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της αφού σε λιγότερο από δύο μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρό του έρωτα της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο.

Η ίδια, όπως έχουν δει σε φωτογραφίες της, έχει πάρει κάποια κιλάκια αλλά η διαφορά δεν είναι εμφανής στο σώμα της αφού η Νικολέτα διέθετε πάντα ένα καλογυμνασμένο και αδύνατο σώμα.

Σε ένα από τα Q&A που έκανε με τους followers της, της ζητήθηκε να απαντήσει πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι σήμερα. Εκείνη δε δίστασε να το κάνει, περνώντας όμως παράλληλα και το μήνυμά της σε όλες τις μέλλουσες μανούλες.

«Απαντάω σε αυτή την ερώτηση που έχει γίνει 75 φορές με διαφορετικό τρόπο. Έχω πάρει 17 κιλά. Επίσης δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο. Η καθεμία έχει διαφορετική εγκυμοσύνη. Άλλη κοπέλα είναι 1.60, άλλη 1.70.

Άλλη ξεκινάει ούσα 50 κιλά και άλλη 70. Άλλη έχει ζάχαρο και πρέπει να προσέχει τι τρώει αυστηρά, άλλη πρέπει απλά να προσέχει… Μην έχετε εμμονή με το βάρος. Σημασία έχει να είστε υγιής. Και αυτό θα σας το πει ο γιατρός σας, όχι η ζυγαριά» , έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved