Χατζηκουτσέλης: 40 ημέρες από το θάνατό του – Το διαφορετικό μνημόσυνο και η συγκινητική περιγραφή
Showbiz

Χατζηκουτσέλης: 40 ημέρες από το θάνατό του – Το διαφορετικό μνημόσυνο και η συγκινητική περιγραφή

Σαράντα ημέρες έχουν περάσει από το θάνατο του Πάνου Χατζηκουτσέλη.

Την είδηση του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Άγγελος Πυριόχος, βυθίζοντας στη θλίψη όλους εκείνους που έζησαν και αγάπησαν τον ηθοποιό.

Η κηδεία του ηθοποιού είχε πραγματοποιηθεί κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας καθώς ήταν οι πρώτες ημέρες που είχαν επιβληθεί τα μέτρα ασφαλείας.

Με το ίδιο ακριβώς τρόπο τελέστηκε και το μνημόσυνο του το μεσημέρι της Τρίτης. Η ανάρτηση της ανιψιάς του, Άσης, ραγίζει καρδιές.

«Κάναμε τα 40 σήμερα. Σχεδόν όπως τα ήθελε. Μας επέβαλε τη μοναχικότητα με τη δικαιολογία του κορονοϊού αλλά και σαν γνήσια ανήψια του έκανα τη ζαβολιά μου. Έγιναν όλα στο Μαραθώνα …. σαν και εμένα και ο Πάνος ήταν άνθρωπος της πόλης. Φανατικός υποστηρικτής του κέντρου των Αθηνών. Ψιλό τσιμπήσαμε θαλασσινά και ήπιαμε τσιπουράκι (εξ Ανδρου) – δε φάγαμε κρεατακι και δεν ήπιαμε ουισκακι!!! Δεν του άρεσαν καθόλου τα δυσάρεστα – φρόντιζε να στέλνει κάποιον άλλον γιατί πάντα κάτι είχε να κάνει προκειμένου να μην παρευρεθεί.

Ίσως για αυτό φρόντισε να μην μπορεί να έρθει σχεδόν κανένας και στο δικό του ταξίδι. Πολλοί από τους φίλους και συναδέλφους με έχετε ρωτήσει πως μπορείτε μετά την άρση των μέτρων να πάτε στον Πανό να τον αποχαιρετήσετε και να του αφήσετε ένα λουλούδι. Ο Πάνος είναι στο Κοιμητήριο του Μαραθώνα. Στο χωριό του Μαραθώνα. Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο Μαραθώνα ή Γραμματικού ( αφετηρία Μαυρομματαίων μπροστά στον πανελλήνιο γυμναστικό σύλλογο). Είμαι στη διάθεση σας στο inbox. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και συμπαράσταση», έγραψε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved