Αργυρός: Έτσι ήταν στην αρχή της καραντίνας! Θα πάθεις πλάκα μόλις δεις πώς είναι δυο μήνες μετά
Showbiz

Αργυρός: Έτσι ήταν στην αρχή της καραντίνας! Θα πάθεις πλάκα μόλις δεις πώς είναι δυο μήνες μετά

Κοίτα να δεις που η καραντίνα θα φέρει νέα μόδα στα μαλλιά! Κάπως έτσι δημιουργούνται εξάλλου οι τάσεις της μόδας, όχι από καραντίνα φυσικά αλλά μέσα από ιδιαίτερες καταστάσεις.

Δεν είναι ο μοναδικός άντρας που δεν έχει περιποιηθεί τα μαλλιά του όλο αυτό το διάστημα του εγκλεισμού, αφού τα κομμωτήρια είναι κλειστά αλλά ομολογουμένως του Κωνσταντίνου Αργυρού, αυτό το νέο look του πάει τρελά!

Ο ίδιος τις πρώτες ημέρες, μετά την ανακοίνωση των μέτρων ασφαλείας, είχε ποστάρει μια φωτογραφία από το πιάνο που έχει ο ίδιος στο σπίτι του και μέσα από μήνυμά του είχε ζητήσει από τους followers του να ακολουθήσουν κι εκείνοι τα μέτρα.

«Οι “περίεργες ημέρες” που διανύουμε και η “αστάθεια” που επικρατεί σε όλους τους τομείς μας αναγκάζει καθημερινά να ακολουθούμε τις πρωτόγνωρες για όλους μας εξελίξεις!

Ψυχραιμία , προσοχή και σεβασμός στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να τελειώσει σύντομα όλο αυτό που συμβαίνει με τον κορονοϊό. Σε μια περίοδο “κρίσης” ο πανικός δεν ωφελεί κανέναν μας!
__
Μένουμε σπίτι λοιπόν ... & όλα θα πάνε καλά για όλους-ες! ▪️KEEP CALM & STAY HOME!», είχε γράψει. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας περιορίστηκε σε μερικές ακόμη φωτογραφίες και στην τελευταία από βόλτα με το σκύλο του θα δεις πώς είναι μετά από δυο μήνες καραντίνας!

Μπες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved