Λασκαράκη - Σουλτάτος: Δημοσίευσαν αδημοσίευτες φώτο από τον γάμο τους στην πρώτη τους επέτειο
Showbiz

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Δημοσίευσαν αδημοσίευτες φώτο από τον γάμο τους στην πρώτη τους επέτειο

 Επέτειος γάμου για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Ένας ακριβώς χρόνος πέρασε από τότε που η Βάσω Λασκαράκη παντρεύτηκε τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο. Πέρυσι, στις 29 Απριλίου ήταν Δευτέρα του Πάσχα, και το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης στα Σπήλια Ηρακλείου, παρουσία μόνο συγγενών.

Δύο μήνες μετά το γάμο τους, Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έκαναν ένα μεγάλο πάρτι για το γάμο τους, καλώντας μόνο τους στενούς φίλους τους σε μια παραλία της Νάξου.

Η νύφη απλή και με boho στυλ, όμορφη και γλυκιά έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του επίσης χαμογελαστού συζύγου της. Το ζευγάρι έκοψε την τούρτα του, έφαγε με τους φίλους του και φυσικά χόρεψε πολύ, ως το πρωί στην αμμουδιά. Τότε ήταν που είδαμε πρώτη φορά τη Βάσω με νυφικό…

Χθες το ζευγάρι είχε επέτειο γάμου και δημοσίευσε στους λογαριασμούς του δύο φωτογραφίες που δεν τις είχαμε δει ποτέ!

Η Βάσω σχολίασε τη φωτογραφία της γράφοντας: «29/4/2019 ♡ Our trip to happiness ♡ Χρόνια πολλά αγάπη μου …να τα εκατοστήσουμε… στα καλύτερα που έρχονται ….με γέλια με αγάπη με χαρές με χιούμορ με εσένα πάντα εκεί…. #mylove #happyanniversary @lefteris.soultatos

I̳N̳ T̳H̳E̳ E̳N̳D̳, E̳V̳E̳R̳Y̳T̳H̳I̳N̳G̳ I̳S̳ A̳ G̳A̳G̳ #charliechaplinquote #partyloaded».

Και ο Λευτέρης Σουλτάτος: «29/4/2019 και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα ... σαν σήμερα . Άντε και στα εκατό ! Δεν την φανταζόμουν έτσι την επέτειο μας ... @vasolaskaraki Ευχαριστούμε @ritsapapakaliati @lenials άντε και του χρόνου reunion party 🎊 . Party loaded... 📷»!

Δείτε τις φωτογραφίες που είχαμε δει πριν ένα χρόνο από το γαμήλιο πάρτι αλλά και τις νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved